Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Schi, SPA si fun la Kopaonik, in Serbia 21 - 27 ianuarie 2019

<< < (3/4) > >>

DB-01-VIN:
La multi ani & salutari din Targoviste. Nu am mai postat demult, timpul nu este mereu aliatul meu. Am primit o notificare, inteleg ca mai sunt locuri libere la aceasta minunata excursie? Eu sunt snowboarder, am echipamentul meu. Prima intrebare: se mai da cineva cu placa sau voi fi "pata de culoare" din grup? Second question: este ok daca las masina in parcarea punctului de plecare al autocarului (am citit aici pe forum ca sunt persoane care intentioneaza asta)? Vin cu una nu foarte luxoasa (just a five series Beemer)... O lista cu participantii la excursie exista undeva? Intreb pt.ca sper sa regasesc ceva cunostinte din evenimentele trecute (Sibiel, Iasi, Bran, Moldova, etc...). Targovistea este la mai mult de 60 km.de Buc.(nu cu mult dar ma incadrez :dance:) , prin urmare voi plati 480euro ?

admin:
Dimineata mai erau 3 locuri, asta era atunci situatia. Te poti inscrie si vei afla imediat daca mai sunt locuri.  Te incadrezi in reducere, am sa comunic agentiei. Lista de participanti exista doar in agentie si nu publicam niciodata date despre cei care merg intr-o excursie... Cu masina e ok acolo si eu mi-am lasat-o.

MIHAELAA:
Buna. Dana Ioana si eu vin din Bv, daca vrei putem calatori impreuna .
Nr meu e 0722489545.

DB-01-VIN:

--- Citat din: DanaIoana din Duminică, 30 Decembrie 2018, 17:38 ---Buna,
Vin si eu din Brasov cu masina si vreau sa stiu daca exista loc cat de cat sigur de parcare a masinii acolo in zona de unde plecam.

--- Terminare citat ---

Buna DanaIoana. Daca ai putea trece prin Targoviste in drum spre Buc. ca sa "ma pescuiesti" ar fi super. Nu ocolesti mult, de la Tgv.la Buc.drumul este foarte bun si promit sa ma revansez in orice fel (contravaloare carburant, dezapezit masina cand vom reveni in tara, etc, etc). Multumesc anticipat, Radu Ropotan.

admin:
Radu, am discutat in agentie. Am vrut sa le comunic de reducerea de distanta, dar mi-au spus ca nu ti-au gasit inregistrarea. Te anunt ca mai este un singur loc, asa ca daca doresti sa mergi, iti recomand sa te grabesti... :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă