Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Portugalia. Circuit si sejur la Cascais 31 august - 10 septembrie 2019

<< < (3/5) > >>

admin:
Am primit de la majoritatea dintre voi optiunile de vizitare. O sa va transmit deaseara confirmarile de primire a Email-urilor voastre, pentru a fi siguri ca le-am receptionat si ca urmeaza sa va achizitionam cardurile Lisabona. Maine dimineata urmeaza sa le cumpar online.

Mesaj pentru cei care nu mi-au transmis raspunsul. Daca doriti sa vizitati obiectivele din Lisabona, in mod special ma refer la acestea, pentru ca la restul mai putem regla acolo, este absolut nevoie sa aveti cardul Lisabona. In Lisabona nu vom avea timpul fizic necesar sa stam la cozi la bilete, dupa cum vedeti programul in prima zi este foarte strans ca ore, asta pentru a vizita cat mai multe obiective pe interior.

Eu am sa fiu plecat in Faroe si nu o sa aiba cine sa va ajute, asa ca daca nu ati reusit sa transmiteti la timp raspunsul, (pana deseara) si daca vreti sa vizitati obiectivele propuse, intrati aici si va achizitionati singuri cardul:

https://www.lisboacard.org/

admin:
Am raspuns tuturor celor care mi-au transmis ca vor sa participe la vizitarea obiectivelor propuse, confirmand ca le-am notat optiunile. Daca stiti ca mi-ati scris si nu ati primit mesajul meu de confirmare, va rog sa ma trageti de maneca.

In momentul de fata avem 4 persoane care nu mi-au transmis optiunile de vizitare, dar mai e timp pana deseara... :) Le notez mai jos, folosind doar initiale, pentru a nu fi...acuzat ca incalc regulile forumului.  ;D

CI
PL
NL
MC

Asa cum v-am spus, deseara trag linie si maine dimineata am sa achizitionez cardurile de Lisabona, pentru cei care mi-au transmis ca doresc.

HelenS:
Buna ziua!
Eu nu am primit mail-ul de confirmare. Am transmis optiunile mele pentru toate actiunile.

admin:
HelenS, am verificat, le-am primit. Am transmis si confirmarea, o am in fata. Cine stie ce s-a intmplat de nu a ajuns in inbox. Ce conteaza este ca puteti fi linistita, optiunile sunt la mine, inregistrate in lista.

admin:
M-am intors din Faroe, sunt acum, la fel ca voi, in linie dreapta pana la inceperea excursiei. Ma uit acum la vreme, pentru ca asa te tare am simtit impactul diferentei de temperatura intre racoarea din Faroe si canicula pe care am gasit-o, fara sa ma astept, acasa in Romania...Asa ca acum verific ce ma asteapta peste tot. Si pe voi cei care o sa ma insotiti in Portugalia.

La Lisabona stam practic 3 zile din 31 august pana in 2 septembrie. Vremea atunci arata mai bine, temperaturile sunt in descestere, o sa fie intre 28 - 30 grade maxim.

In Porto vom fi intre 2 si 4 septembrie. Acolo intotdeauna este mai rece ca in alte zone din Portugalia. Vor fi maxim 26 de grade, iar noaptea minim 15 grade.

Cascais, 4-8 septembrie. Prognoza este pentru un maxim de 28 de grade, minim noaptea 18 grade.

Lisabona 8 - 10 septembrie. Prognoza maxim 28 de grade.

Peste tot fara ploi...Ceea ce este excelent, asta ne permite sa ne facem programul asa cum este stabilit. Deci nu e foarte cald, este o temperatura ok pentru a se vizita, cu conditia evident sa fiti corect imbracati si incaltati. Sa va protejati capul si pielea de soare. Sepci, creme, ochelari de soare, stiti voi toate astea...

Despre intalnirea pe aeroport. Vreau sa va spun ca am avut la Faroe o situatie de pierdut avionul, din cauza intarzierii pe aeroport. Cu tot efortul si interventia nu s-a putut rezolva nimic, trebuia sa plateasca in plus minim 550 euro. Trebuie sa stiti ca daca pierdeti un segment de zbor pierdeti tot, dus-intors. Asa ca luati masuri, asa cum am recomandat, sa ajungeti din timp la aeroport. Luati in conisderarea ca pot fi accidente pe traseu (asa cum a fost cazul acum in Faroe), pot fi fenomene naturale care sa va impiedice sau sa va intarzie sa ajungeti la aeroport. Este pacat sa pierdeti bani sa va luati alte bilete, sa va chinuiti sa va conectati cu grupul, din cauza unei astfel de situatii. Veniti cu o zi mai reped in Bucuresti, eu asa procedez de fiecare data si stau la doi pasi de aeroport. Daca e ceva pe drum si pe jos ajung cumva...

Mai sunt doar cateva zile, mare lucru cu conditia fizica nu mai puteti face, si totusi, un pic de miscare de incalzire conteaza...La fel cum foarte importanta este incaltamintea. Ceva comod, ceva cu talpa flexibila, sport...Nu in sandalute, chiar daca e cald. Transpirati si va fuge piciorul, faceti entorsa si va periclitati intreaga vacanta. Am avut in ultima vreme, desi am insistat asupra acestui aspect, mai multe astfel de accidente. Datorate in primul rand talpii neadecvate.

Daca vreti sa ma intrebati ceva, va stau la dispozitie, am sa fiu aici pana la plecare...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă