Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Vara cu plaja si distractie: Varna - Nessebar - Balcik 23 - 26 august 2018

<< < (5/8) > >>

Auras:
Buna ziua.
Pot plati din acelasi cont rezervarea pt excursia revelin 2019 pt prietena mea care nu este in localitate si sa trec numele si restul datelor?
Multumesc

wonderland:
Bună, Auraș! Incerc sa raspund succint, cu câteva reguli pe care e bine să le știe fiecare membru, de la început:
1. Fiecare persoană înscrisă trebuie să să-și facă rezervarea personal;
2. Pentru că schimbul de informații și comunicarea detaliilor ce țin de organizare se fac pe forum, fiecare membru își face cont pe forum și să posteze personal întrebări sau alte mesaje;
3. Titlul fiecărui topic de pe forum indică subiectul de discuție specific. Dacă postăm întrebări despre Revelion la oricare dintre excursii sau la alte subiecte, riscăm să nu primim niciun răspuns. Dacă nu găsim niciun topic potrivit, putem posta la Chat, aici putem discuta despre orice (aproape orice)
4. Nu schimbăm titlul unui topic decât dacă vrem să atragem atenția cuiva în mod special, cu o postare care are legătură cu acțiunea respectivă, în situația în care se cere un răspuns urgent.
5. Intrebările care țin de plată, cel mai bine le adresăm direct agenției, pe email. Asta dacă avem o situație pentru care nu găsim răspuns pe forum, așa cum e și întrebarea ta.

Sper ca aceste mențiuni să fie de folos tuturor celor noi!
Succes și voie bună!

danieladimitrescu:
Multumesc draga Wonderland
  Ma gandesc sa fac o prezentare pe Povestile de calatorie ale Danielei, a sistemului de lucru forum/ Sngles camp. Am mare bataie de cap cu persoanele nou intrate, unora li se pare greu, calculator, ma rog. As vrea sa-i fac sa inteleaga diferenta dintre conceptul Singles camp si orice alta agentie de turism.
   Exemplu este ca ghidul da informatii succinte si despre ce nu este inclus in pret, asta e un ajutor. La alte agentii, oamenii cunosc ghidul doar la usa autocarului/ avionului.
    Apoi, omul poate face 2-3 - 4 excursii pe an. Restul anului poate ramane in contact cu noii prieteni din Singles camp si eventual sa se inscrie in comun la ce le place.
    Ma bazez pentru un mic ajutor de la tine, in privat ?
    Oricum, cu aceasta ocazie, incerc sa explic tuturor noilor intrati ca Singles camp este un concept de socializare prin turism, ca oamenii vor ramane aproape, vor remane prieteni, vor dori sa continue cu Singles camp, din doua mari motive: se vor simti apartinatori unui grup de prieteni si vor avea ocazia sa vada locuri noi in lume, echipa de coordonare fiind in vesnica cautare de ataractii noi, de zone frumoase.
   O alta trasatura unica a Singles camp, cred, este dragostea cu care dorim sa aratam si altora locuri frumoase! Noi le stim, dar e pacat sa nu le vada si altii. Ca sa le aratam, pregatim in spate avion, hotel, rezervari, cu efort. Apoi pregatim lectii efective de istorie, geografie si literatura. Plus limbi straine.
   Eu una am asteptari de la oameni pe masura eforului depus si a dragostei manifestate. Nu pot fi toti indiferenti.
    Apoi, faptul ca nu scriu nimic la returul din excursii, ma intraisteaza fantastic. NU merita excursia amintiti chiar nimic ?Ca nu au timp. Dar sa se inscrie cum au timp ?
      As vrea sa fac o descrire ampla a modului de functionare al forum Singls camp, sa priceapa toti si mai  mult, noii intrati, care nu scriu absolut nimic.

wonderland:

--- Citat din: danieladimitrescu din Marți, 14 August 2018, 14:09 ---    Ma bazez pentru un mic ajutor de la tine, in privat ?

--- Terminare citat ---
Daca e ceva ce stiu si pot, cu mare drag! Eu nu am pagina de FB, nici whatsapp. (asta asa ca sa-i oripilez pe cei care nu pot fara. >:D), dar ma descurc foarte bine la calculator :) De fapt, administrez o pagina de Fb a organizatiei in care lucrez. Pot sa te contactez de acolo sau il poti ruga pe Gigi sa-ti dea adresa mea de email.

Nu vreau sa te descurajez,dar parerea mea e ca informatiile sunt destul de clar prezentate deja. Poate doar un desen, o harta a forumului ar mai putea aduce un plus fata de ceea ce exista deja.  :crazy2:

danieladimitrescu:
     Buna grupului meu de excursie Varna - Nessebar - Balcik.
     Sunt nerabdatoare sa-i cunosc pe cei noi si sa-i reintalnesc pe cei vechi. Se pare ca distractia este asigurata, vine si dragul nostru prieten Dan de la Sighisoara.
     Mai mult, avem un sofer tanar, care a mers de multe ori cu grupuri Singles camp.
     Doresc sa va reamintesc ca diferenta dintre Singles camp si agentiile de turism, este in primul rand interesul fata de participanti, dorinta ca ei sa fie fericiti, sa socializeze intre ei, sa creeze prietenii si sa sa adere cu drag la acest grup, revenind pentru a se intalni cu prietenii.
     De asemenea ghidul este parte din grup, sufletul grupului.
     Cred ca aceasta excursie va fi foarte vesela si cu multa distractie.
     Grupul este de 28 de persoane plus ghid si sofer. Cu aceasta ocazie as vrea sa va rog sa aveti bagaj destul de mic, deoarece suntem multi si nu este mult loc de bagaje. Oricum, baza este costumul de baie. Discoteca pe plaja rochita, short ceva !!!! Va aminteste cumva de Lambada? Ma rog, bagaj mic este de preferat. Vom avea toate zilele o maxima de 29 C asta inseamna nu foarte cald, briza si atmosfera frumoasa!
      Este binevenita si initiativa de a aduce cu voi un stick cu muzica care va place, le vom incerca pe toate.
        Maine dimineata la 6,45 va astept la intrarea din Parcul Tineretului cea de vis a vis de Colegiul National Ghe Sincai.
  Cu drag, ghida voastra, Daniela.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă