Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Vara cu plaja si distractie: Varna - Nessebar - Balcik 23 - 26 august 2018

<< < (6/8) > >>

Angela T:
Va fi o atmosferă plăcută mai ales ca vine si Dan de la Sighisoara cu noi. L-am întâlnit acolo in costumația medievală , la Varna se va transpune în costumație de plaja.  *|*

Angela T:
După cum scriam mai sus referitor la atmosfera plăcută, asa a si fost. A fost o iesire de relaxare cu mult timp liber in care fiecare a ales să facă tot ceea ce si-a dorit in functie de stare si afinitățile cu anumite persoane. Mie imi plac ieșirile cu multe activități de grup(cu rucsacul în spate și bocanci) pentru exista o tangență mai mare cu întreg grupul, însă aceasta iesire a reprezentat un moment de relaxare si socializare in grupuri mai mici sau cu tot grupul in autocar. Mi-au placut excursiile la Nessebar si Sunny Beach, elementele de surpriză cand s-au anulat cursele cu vaporasul de la Sunny Beach spre Nessebar din cauza valurilor puternice si am fost nevoiți să ne întoarcem în grupaje cu taxi/autocar,  hotelul a fost foarte frumos. Nu Mi-au placut momentele penibile in care anumiți participanti s-au eschivat de la plata notelor de plata/ parcări...etc. cred ca mai indicat ar fi sa se specifice intr-o nota separata ca mai pot surveni si alte cheltuieli nepersonale obligatorii (plata parcări...etc) si o clarificare a costurilor unor excursii opționale ca cea spre Nessebar in care s-a specificat un cost estimativ de 200euro la 20 de participanți, iar colectarea banilor a fost rotunjita la 50lei/pax la un grup de 28 de persoane.  Personal, nu am nicio problemă, însă s-a ridicat aceasta nelamurire la nivel de grupulete si de aici refuzul unor participanți de a contribui la plata parcării in stațiunea Nessebar, colectare a banilor fiind delegata unui participant din grup.
În final, pot spune ca cel mai mult mi-a plăcut experienta si trăirea momentului( deși la Balcik am mai fost, am revăzut cu alți ochi peisajul) si o sa mai vin cu placere si in alte iesiri de acest gen.

Angela T:
Am uitat sa mentionez ca mi-a plăcut de Daniela si sa-i multumesc pentru recomandările in materie culinară si povestile din autocar. La același nivel de mulțumire îl plasez si pe Bogdan, care ne-a dus si adus in conditii de siguranta.

admin:
Intervin aici nu pt o justificare, nu pt a explica diferenta de suma pentru excursia optionala la Nessebar (estimarea era de cca 10 EUR, au fost in final 50 lei), nici de ce s-au strans cate 2 leva/persoana (cca 5 lei) pt parcarea microbuzului la acest element suplimentar de program. Ci pentru a-mi arata dezamagirea pentru gesturi si interpretari ce tin de neimplicarea unora si macar de a incerca sa inteleaga anumite lucruri.

Au fost atatea situatii in care transportul ce nu tinea de excursie a fost prelungit cu kilometri buni pentru ca grupul sa se bucure de un traseu mai larg. Niciodata nu am revenit la sumele stranse sa spun "mai trebuie atat pt depasirea de km"....Au fost atatea situatii in care am renegociat tarife de intrare si am reusit sa salvam din banii care urmau sa fie cheltuiti de fiecare. N-am asteptat nici multumiri, nici macar recunostiinta pentru efort, am considerat ca e firesc sa facem asta, atata timp cat exista sanse. Au fost atatea situatii in care am introdus elemente noi in program, pentru care nimeni vreodata nu a fost nevoie sa scoata un ban in plus...Am adaugat expertiza noastra, efortul, tot ce am crezut, stiut si putut astfel incat sa oferim cat mai mult...Si uite reactii...?!? Sa creada cineva ca eu sau agentia, adunam cativa banuti suplimentar...? Pai genul asta de oameni parem ca suntem? Sunt absolut socat!

Probabil ca traiesc eu intr-un fel de vis, unul unde toata lumea este corecta, intelegatoare si are respectul a ceea ce fac ceilalti. Pentru ca atunci cand vad ca trebuie sa-i explici cuiva, pe care-l consideri prieten (pt ca asta este ideea pe care se bazeaza Singles Camp), ca a platit exact cat trebuia, ca este justificat fiecare banut, traiesti starea aceea neplacuta si nemeritata de suspiciune... 

Nu am tratat niciodata la milimetru ceea ce se intampla la optionale, la lucruri mai greu dimensionabile, pentru ca am crezut ca fiind un om onesc si corect, lumea are incredere in tot ceea ce fac. Nu tot ceea ce se intampla poate fi masurat dinainte, iar predictibilitate exista intr-o anumita limita. Mica, se vede si aici, este vorba de doar cativa lei. Am scris estimativ cat costa transportul cu un microbuz de 20 pers, la care este de inteles ca se adauga si alte costuri ce tin de parcare sau uneori chiar de o taxa de drum. Orice om rational intelege asta, nu trebuie scris pe site un intreg roman...

Eram in Azore e timpul excursiei voastre si primisem de la mai multi participanti niste feed-back-uri foarte bune...M-am bucurat tare mult...Acum insa ce sa zic...

Angelik:
Buna tuturor celor care au fost la Nessebar-Balcik,
Excursia a fost frumoasa, cu multe momente cand am ras cu lacrimi, cu plimbari (in grupulete mai mici sau mai mari), cu cantece si dans chiar si in microbus.
Mi-a placut mult Nessebar si Balcik si o sa revin cu placere acolo, sa le revad.
Cazarea in hotel Golden Tulip a fost de nota 10 .
Nu mi-a placut in schimb : organizarea excursiei ; lipsa informatiilor – de exemplu, cum se ajunge la Baile Romane din Varna si orarul de vizitare a acestora ; ora tarzie de plecare in excursii si spre tara cu vizitarea Balcik –ului si Cap Kaliakra (9,30).
Cel mai tare a deranjat eschivarea ghidului de la strangerea banilor pentru taxa de parcare, lasand treaba asta in grija unei fete participante la excursie.
De asemenea , nerespectarea orei de intalnire la microbus, pentru plecarea din Balcik, chiar de catre ghid .
Dar , trecand peste toate astea, …. A fost frumos.
Cu aceasta ocazie ii multumesc si eu lui Bogdan pentru ca ne-a dus si adus in siguranta, in Bulgaria si  acasa.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă