Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Madagascar 20 octombrie - 01 noiembrie 2019

<< < (5/7) > >>

Filip:

corect.asa am inteles si eu.o singura problema am, cu malarone care nu e exista in farmaciile noastre.ce recomandati ca inlocuitor.poate gigi ne spune ce foloseste el, si nu are reactii adverse,tinand cont ca este o chimioterapie usoara(sa nu ne cada parul, zic ,nu este cazul la Gigi :giggle:)

oli:
 ;D
din pacate Eloquine( Mefloquine) sau Malarone nu se gasesc in tara (decat ocazional). Puteti sa incercati sa le procurati de la prieteni din strainatate pe baza unei retete dinu Romania. Singura profilaxie care se gaseste de cumparat in tara e Doxiciclina dar trebuie luat cu o zi doua inainte, pe perioada excursiei si luna dupa.

oli:

Leia:
Bravo, Oli!
Doar ca gândăceii sunt coleoptere, cred.
Oare vom vedea toate astea acolo?

Legat de antimalarice: in România se face profilaxia cu Doxiciclina de 100mg: 1 cps/ zi, la aproximativ 24 ore interval, începând cu 2 zile înainte de intrarea in zona cu risc, perioada șederii și încă 28 zile după întoarcere; se ia odată cu BIOSUN (probiotic): 1 cp/ zi (odată cu antibioticul).

ligia:
Legat de medicamentele antimalarie : la Medlife are medicul in cabinet, le vinde de acolo ( cu bon , adica, sa nu ingtelegeti ca vi le da pe sub masa ) .
Am luat de mai multe ori de acolo Eloquine .

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă