Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie in Madagascar 20 octombrie - 01 noiembrie 2019
Filip:
revin si eu cu o intrebare pt MADAGASCAR:deoarece avem privilegiul la un bagaj de cala de 40kg, si evident ca nu imi iau 40kg de hain e la mine , intreb , ce putem sa mai punem in bagaj astfel incat sa putem lasa acolo , copiilor sau oricui,ce ar putea acei oameni avea nevoie ( bomboane si creioane colorate am citit deja)
admin:
Pregatesc acum un Email pe care o sa-l transmit tuturor celor care participa la aceasta excursie. O sa includ si explicatiile referitoare la bagaje:
- avem dreptul la 40 kg bagaj de cala, dar doua bagaje, nici unul mai greu de 23 de kg.
- intotdeauna recomand celor care calatoresc in special in zone de genul acesta, sa-si ia bagaj cat mai usor cu putinta. Sa tina cont de cat pot sa duca in mana, nu neaparat tras. Avem aici de exemplu, daca v-ati uitat la link-urile locatiilor de cazare, Karibuhotel, in padurea de langa Ranomafana. Este un loc izolat, in mijlocul naturii. Oamenii aceia care au construit bungalow-urile s-au gandit in primul rand la panorama...si aceasta dupa ce scriu toti in feed-back-uri, este superba. Dar pentru a ajunge la casute, se urca pe tot felul de scari...Nu va pot spune in acest moment daca au pe cineva acolo sa va ajute, la care sa-i dati 1-2 dolari sa care bagajele. Se poate sa aiba, sau poate ca nu...De aceea e bine sa fiti prevazatori.
Referitor la intrebarea ta Filip. Este foarte greu de organizat ceva dinainte. Nu stii unde sa mergi, la cine sa dai, cat timp ai la dispozitie pentru asta. In Zanzibar fiecare a pus 10-20 USD si am cumparat centralizat, au fost 2-3 fete si Gusti la un magazin de papetarie dintr-un sat si au cumparat rechzite pt copii. Cand am fost in satul de masai, le-am dat celor de acolo. Dulciurile nu sunt bune. Cu siguranta le plac, pentru multi copii e noutate, dar toata lumea responsabila spune sa nu facem asta pt ca nu sunt obisnuiti cu zaharul in forma asta. Parerea mea este ca daca doriti sa afceti ceva, organizam acolo. Discutam cu ghidul care o sa fie permanent cu noi si el stie sa ne indrume mai bine.
Filip:
ok, multumim, asteptam cu interes mailurile ::)
admin:
Am transmis tuturor participantilor cate un Email. E cam lung...dar am zis sa aveti toate informatiile, detaliile, recomandarile la un loc. Daca nu ati primit, scrieti-mi pe adresa: office@singlescamp.ro si retransmit.
admin:
Sper ca toata lumea are pasaportul in regula: 6 luni valabilitate de la iesirea din Madagascar, 2 file libere (pt viza). . Mai verificati o data!
Vouchere deci aduc eu, la fel si biletele de avion. Voi sa mai aveti la voi fotografia si pix.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă