Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere Singles Camp la Baile Felix, pentru zona Vest! 29 iunie - 2 iulie 2018
Armyman1907:
Am stat si m-am gandit daca merita sa replic la comentariul Gabrielei. Trebuie sa clarific cateva lucruri> sunt nou, chiar foarte nou in SC, la a doua actiune. Spre norocul meu prima actiune la care am participat a fost deosebita. Doi: in afara de Dan, fiecare persoana care am intalnit-o la Felix era total necunoscuta pentru mine. Trei: am avut sansa sa particip la aceasta actiune datorita unei DOAMNE (nu e greseala, merita litere mari) care nu a putut participa si mi-a oferit mie locul.
Acum despre feedback-ul Gabrielei:
- poate au fost printre cei veniti doar pentru petrecere unii care s-au comportat nepotrivit, poate....... Dar nu toti.
- nu vreau sa vorbesc despre mine, dar spre deosebire de ce spune Gabriela eu am primit reprosuri ca prea socializez cu :Grupul persteristilor: chiar de la liderul autoimpus (se stie cine) nu le-am primit direct dar totusi.
- Diana (RESPECT) a facut eforturi deosebite sa ne tina impreuna si sa ne simtim bine, dar factorul uman a functionat contra. Nu este vina nimanui.
Dar, sa pui o eticheta unor persoane care nu au avut sansa sa faca parte din grupul tau mi se pare inechitabil. Asa cum mi se pare tot inechitabil sa te consideri ca facand parte din un anume grup ceea ce nu este in spiritul SC
admin:
Eu sunt in Portugalia acum, cu un grup. Inainte de a pleca am tinut mult sa stiu cum s-a distrat lumea la Felix, cum a fost, daca aoanenii prezenti acolo au reusit sa socializeze, sa comunice, daca s-a reusit “adunarea” unui nucleu, care sa fie un fel de piatra de temelie pentru formarea unui grup zonal. Ar fi extraordinar daca s-ar intampla asta, pt ca ne-ar permite, noua organizatorilor, sa organizam plecari si de acolo.
Am reusit sa aflu doar foarte putine lucruri, ceea ce primisem negativ. Ceea ce am priceput a fost ca iar au aparut 3-4 persoane care nu nimic in comun cu profilul SC, cu ceea ce ce se organizeaza aici. N-am stiut in ce masura aceste persoane au afectat actiunea, am crezut si sperat ca ceilalti au reusit sa le izoleze si sa atenueze orice efect venit de la ele. Vad insa ca m-am inselat, vad ca tot egortul meu, al agentiei, al Dianei a fost in zadar...Ma magnesc licrurile astea si ma fac mai circumspect inainte de a lansa ceva. Atat acum, trebuie sa ies de aici, am de prefatit o zi de excursie...
PGabriela:
Armyman: Nu am etichetat pe nimeni, am spus exact ceea ce a fost. Nu cunosc frecusurile dintre voi si nici nu ma intereseaza.
Regret doar ca nu ne-ati oferit sansa sa ne cunoastem. In fond am mers in actiune cu sufletul deschis pentru a cunoaste oamenii singuri din zona noastra, pentru a putea pe viitor sa comunicam sau chiar organiza mici iesiri prin imprejurimi.
Asta e! data viitoare.
Armyman1907:
Apropo, Gabriela eu sunt de fapt "George de la Targu Secuiesc", asa cum am avut parte de prezentare. Iar noi doi ne-am inteles destul de bine. Cred.....
PGabriela:
Corect! Asa este Armyman :) Sper sa ne reintalnim in alte actiuni.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă