Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petrecere Singles Camp la Baile Felix, pentru zona Vest! 29 iunie - 2 iulie 2018

<< < (17/19) > >>

oviarad:
Un grup mare inseamna automat mai multe personalitati, mai multe asteptari, unele imposibil de atins prin organizare sau componenta a grupului, e greu ca cei veniti in excursia organizata sa se fi simtit altfel cata vreme ei au stat in general grupati, erau  singuri sositi ca si grup, toti ceilalti an ajuns individual, cam greu sa fim un grup. Reprosurile mi se par incorecte din acest punct de vedere, in alta ordine de idei grupul de watsapp a fost facut doar pentru voi, eu am fost eliminat imediat ce a-ti parasit Felixul, deci cine e cel care nu s-a integrat, eu si ceilalti am fost eliminati si acum observ ca tot din vina mea 😎😀😀

oviarad:
 Apropo Ioana cred ca s-a simtit bine intre noi, la masa noastra  si locuri la masa inca erau .😀 O zi buna tuturor.

Armyman1907:
Dreptate ai Ovidiu! Eu personal m-am simtit extraordinar, am mai spus-o si inainte. Chiar daca SC va deveni pentru mine o amintire placuta, si atata tot, oamenii extraordinari pe care i-am cunoscut vor fi mereu in memoria mea si nu numai a mea.   

Rodica_I:
Maaa ce discutii.... :box:  "pesteristi " ::) ... regrete ... ultimaturi ... grupuri grupulete ...
Dragilor la petreceri cam asa se intampla grupuri grupulete ...dar cred ca ati ajuns la discutii prea aprinse ...
Cine a venit sa se distreze , s-a distrat cine a venit la carcotit a carcotit...
Recunosc ca mi-a parut rau ca nu au fost mai multi la baia nocturna...... noi chiar cerusem voie sa putem si dansa cine dorea ...

Rodica_I:
George, cum sa te retragi, bine in conditiile in care ai gasit o fata minunata iti doresc cu tot dragul sa te retragi, noi am mai fost pe la nunti .... si venim cu drag sa-ti cantam,

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă