Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumetii montane in Masivul Cozia si Muntele Basarab 18 - 20 mai 2018
Flo_rin:
Am vrut sa atrag atentia (si am uitat) asupra tinutei decente pentru intrarea in Manastire. Si este valabil si pentru Manadtirea Turnu. Seara placuta.
wonderland:
Flo_rin, pantalonii scurti sunt exclusi si din echipamentul recomandat pentru drumetiile montane SCT :angel:
admin:
Asa este Florin, Cozia are o flora fantastica. Unica! Multe din copacii si florile care cresc acolo au caracteristici endemice. Varietatea este mare si asta este proprie padurii virgine, sau dacice. Gasim mosdrean, soc, ulm, fag, carpen, arin, pin silvrestru, dar si o specie extraordinara derivata din acesta, un soi de bonsai al coniferelor. Unul o sa-l vedeti la un punct de panorama, dupa cca o ora de urcare. Sus dati de brad, din pacate insa sunt portiuni afectate, nu de om ci tot de natura...In Parcul National Cozia sunt cateva exemplare de zambru, un stramos al coniferelor. Nu stiu insa nici unul in zona in care mergeti. Exemplarele care imi revin mereu in minte sunt cele din valea Stanisoarei din Retezat. Sunt superbi! Adevarati zimbrii!
relami:
Buna ziua. Am achitat si eu avansul...dar tot am o nelamurire: am inteles ca transportul nu este inclus in pret, dar ne putem totusi organiza cumva?
Flo_rin:
Salutare tuturor,
Relami, este buna intrebarea ta, cu siguranta ne putem organiza, am vazut ca sunt permise acest tip de grupari. Singura mea nel?murire este legata de modul in care o vom face dar banuiesc ca este vorba de liste .... Sa asteptam un r?spuns oficial ca sa nu facem vreo gafa ...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă