Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere la Sibiu si o zi in natura! 5 - 6 mai 2018
Rodica_I:
"Teutta36' , draga mea, tu pana la urma in ce actiune te-ai inscris in
"Excursie la Sibiu!"cea din 4-6 mai
sau
"Petrecere la Sibiu" cea din 5-6 mai
Din ce ai mai sris tu anterior cred ca te-ai inscris pentru Excursie Sibiu din 4-6 mai, verifica totusi si cat ai platit. daca esti la excursie vezi ce scrie pe
http://www.singlescamp.ro/eveniment/excursie-la-sibiu-4-6-mai-2018/ si pleci cu o zi mai devreme si ai transportul asigurat din Bucuresti .
Te rog nu mi-o lua in nume rau, am sesizat neconcordanta. deoarece am urmarit forumul zilnic cu speranta ca se va organiza transport si pentru "Petrecere la Sibiu" cea din 5-6 mai. :)
wonderland:
Teutta36 ne-a lamurit deja - e merge in excursie. Pe aici i-a raspuns addei. Mai pareau si altii, deci e bine ca toata lume sa verifice pe unde s-a inscris. ;D
Rodica_I, ai vazut deja, nu se organizeaza transport pentru petrecere, deci voi cei care ati inceput lista cu sperante, ati putea sa incepeti sa va grupati, fie la transport de linie, fie in masini personale.
Succes si veselie.
Cred ca va fi o vesela intamplare aceasta intalnire dintre excursie si petrecere. Se va lasa cu talpi rupte de dans. :)
Rodica_I:
Multumesc "wonderland" , am vazut cum mi s-au "taiat aripioarele sperantei" :'(
In privinta fetei din Constanta , probabil ca am pierdut firul discutiei ... ;D , bine ca s-a lamurit :applause:
Teutta36:
M am inscris la excursie la sibiu.
Flo76:
Da ar fi bine sa ne grupam mai multi din zona Brasov si sa mergem cu o masina eu as merge daca mai sunt doritori ma pot contacta la numarul 0726325098 pentru mai multe detali.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă