Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petrecere la Sibiu si o zi in natura! 5 - 6 mai 2018

<< < (6/14) > >>

Mey:
Buna dimineata! Sunt una dintre persoanele nerabdatoare sa petreaca cateva zile minunate in Sibiu, fiind inscrisa pentru petrecerea care se va tine in acest oras, pe care il revad mereu cu mare emotie. Sunt din Bucuresti si imi manifest intentia de a ma alatura unui grup pentru transportul pana la Sibiu. Numarul de telefon pentru stabilire detalii 0741021927. O zi frumoasa!

Laur:
Mey, in loc sa pregatim cortul pentru cheile nerei, tu umbli brambura :tickedoff: :)

Mey:
😂😂 Buna, Laur! Tot pe afara ai ramas si tu?! Cel puțin nu sunt singura. Probabil ca pentru aceasta actiune au fost multe persoane care și-au manifestat intenția de a merge la Cheile Nerei, dar nu s-a putut organiza pt un grup extins. În aceste condiții, poate se va repeta ieșirea.

Laur:
N-avem sanse la repetitie! Programul de excursii e batut in cuie. Dar se intampla des sa se elibereze locuri cu 2-3 zile inainte. In concluzie, capul sus si cu zambet inainte! :)

wonderland:
mai extins de 50 de persoane???  :faint:
(evident, ma refer marimea grupului pentru Cheile Nerei si la afirmatia lui Mey. Dar suntem toti trei si pe dinafara discutiei. Adica  :offtopic:. Deci, eu, una, am fugit. Voi daca mai aveti de comentat, fugiti si voi la topicul cu Cheile Nerei)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă