Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
enache:
Buna seara familia S.C.! Am avut un inceput de an urat de tot.De cand am ajuns acasa de miercuri pana azi nu m-am ridicat din pat,Am facut o viroza cu febra mare.Noroc cu antibioticele ca altfel nu-mi reveneam.Dar sa trec si la lucruri mai vesele.Desi au fost foarte multi oameni noi,am avut norocul sa cunosc si asa oameni draguti cu care ne-am distrat foarte bine toate cele 3 zile.Asta datorita atmosferei si tot ce tine de o petrecere reusita.Gigi,Samiza ati fost ca de obicei la inaltime cu totul.Vamultumesc ptr.tot ce ne-ati oferit.Vad ca anul asta v-a fi si Brasovul pe lista cu excursii.Ma bucur.Pana la revedere va doresc numai bine.Cu drag.
admin:
Buna seara tuturor! Am reusit sa va transmit astazi fotografiile si filmuletele. Link-urile sunt valabile doar 7 zile, asa ca daca nu le-ati primit si doriti fotografiile, transmiteti-mi cat mai reped un Email pentru a va retransmite. Dupa 7 zile imi pare rau, e prea tarziu, nu mai am cum sa fac retransmiterea, iar de incarcat inca o data nu mai poate fi vorba, sunt vreo 5 ore pe langa calculator si nu mai am cum sa le gasesc libere...Ma pregatesc de Tailanda si legat Vietnam - Cambodgia, asa ca din 20 ianuarie, lipsesc o luna de aici de pe forum...
Edith:
Buna seara !
Eu nu am primit, va rog frumos daca se mai poate odata, va multumesc !
Tania55:
Am primit pozele si filmuletele, multumesc Gigi ... in felul acesta prelungesc euforia Revelionului :-*
admin:
Edith, am retransmis.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă