Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion Singles Camp 2019. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!

<< < (23/25) > >>

ioana_gabriela:
Buna ! Ieri am plecat intr-o mare graba si am uitat sa las adresa de e-mail persoanei careia i-am promis ca o ajut cu obtinerea formularului A1 pentru lucratorii detasati in spatiul UE - Scuze - nu a fost cu intentie :) ioana.ggabriela@gmail.com. A fost foarte dragut si foarte bine organizat sejurul din Targu Mures !! Multumim echipei SC !!

loredana71:
Multumim SC, multumim Bon Voyage, multumiri personalului care ne a stat tot timpul la dispozitie cu zambetul pe buze. Au fost 3 zile de vis. Abia astept sa ne revedem. Pana atunci sa avem un an bun, cu multe realizari, sanatate si bucurie!

Tania55:
Gigi si Samiza, va multumim mult pentru tot ce ati facut pentru noi.
Eu m-am simtit foarte bine ... ca de fiecare data   ;)   :-*

Dana Dany:
Mulțumim SC, agenției Bon Voyage, mulțumim lui Gigi și Samizei și nu in ultimul rând personalului hotelului  și restaurantului pentru organizare, promptitudine și efortul depus pentru a ne simți cu toții foarte bine. Am petrecut câteva zile in compania unor oameni deosebiți, am trecut in Noul An cu bucurie, veselie și cu bateriile încărcate de voie bună pentru 2019. Eu, una, m-am simțit minunat și sper ca și pe viitor, când voi avea ocazia să mă alătur acestui grup minunat și să petrecem și altă dată tot atât de frumos. Urez tuturor Un An Nou 2019 cu sănătate, bucurii și împliniri pe toate planurile. La bună revedere !

admin:
Va multumesc mult tuturor celor care ati scris aici, care ati tinut ca la plecare sa ne spuneti personal cat de mult v-a placut, care ne-ati scris pe SMS, FB, pe whatsapp, pe Email. Am incercat, la fel ca intotdeauna sa oferim tot ce putem mai bun, am gandit, organizat si muncit din back-stage lucrurile astfel incat sa va fie cat mai comod si potrivit. Este clar ca mai pot exista desincronizari, ca mai pot aparea mici greseli, dar care cu informare si intelegere pot fi corectibile. La 160 de persoane cazate, repartizate fiecare la mese este inevitabil, sa nu mai apara cate o mica eroare, sa nu generezi cate o mica nemultumire... :-[  In presiunea aceea cand toata lumea dorea sa termine cat mai repede cu repartizarea, pentru a ajunge in camera, pentru a se relaxa la SPA, nu ai cum sa faci totul perfect...

Apoi nu ai cum sa multumesti pe toata lumea, ca oriunde, nu exista un profil perfect egal. Important de mentionat este si cred ca s-a inteles si de cei noi, ca ne adresam marii majoritati de grup, nu putem sa oferim lucruri care plac doar unui numar foarte restrans de persoane, sau nepotrivite profilului, proportiei, atmosferei. Nu poti schimba muzica pt ca cineva doreste vals, nu poti schimba orele pentru ca cineva nu poate sa vina atunci, nu poti reduce volumul muzicii cand danseaza peste 100 de persoane si pentru ritmare este nevoie de sound. Am incercat in prezentarea actiunii sa fiu cat mai clar, sa se inteleaga ca e vorba de persoane deschise la distractie, ca e vorba de 3 nopti de petreceri. Asta inseamna genuri muzicale care sunt cat mai ritmate pentru a tine lumea pe ring, cu volumul mai sus, cu cat mai putina muzica lenta pt ca asa alungi la mese pe cei care danseaza, pe fetele care nu sunt invitate de baieti. Muzica si vinul conteaza la o petrecere, este o vorba si e foarte adevarat. O muzica buna ridica lumea la dans si un vin bun dispune si face lumea mai deschisa. Bautura in cantitati limitate predispune la comunicare, nu intamplator v-am primit in fiecare seara cu sampanie... :) Am tinut ca si cei mai timizi sa intre mai usor in atmosfera, sa fie mai deschisi...

Cu muzica, pe care profesionist si vreau sa ma credeti pe cuvant, o apreciez ca foarte buna in toate cele 3 seri, diferita, adaptata, cu cei doi baieti implicati si interactivi, am reusit sa tinem permanent peste 100 de oameni pe ring, ceea ce nu e usor de loc...M-am bucurat sa vad lumea vesela, dispusa si plina de energie.

Asa cum spun intotdeauna, atmosfera o faceti voi participantii si s-a vazut clar ca toti cei care aveti profilul pe care il recomand pt Singles Camp, v-ati simtit excelent, v-ati distrat, v-ati facut prieteni, ati comunicat...Afara toata lumea era prietena cu toata lumea, in bar la fel, la multe dintre mese la fel...Sunt si execeptii, imi pare rau ca nu avem o reteta universala, sunt si persoane care au alte asteptari, care nu sunt in profilul nostru, care isi doresc altceva decat comunici, care nu sunt atente la ce explici si apoi au dezamagiri de tot felul. Dar aici le-am putut numara pe degete, au fost foarte putini cei pe care i-am vazut ca nu le prieste atmosfera, marea marea majoritate a fost "in profile". Pentru ei imi pare rau nu am putut si nici pe viitor nu pot face ceva. Nu pot largi cadrul de adresabilitate, nu pot adapta ceva dupa cei cativa afectandu-i pe altii si daca se asteapta la o atentie deosebita, sau sa-i spunem speciala, imi pare rau sa o repet, nu le-o pot acorda. Atentia mea trebuie focusata pe grup, nu pe fiecare individ in parte, nimeni nu are atata energie incat sa poata interactiona in alt fel...Noi oferim un cadru, am spus de atatea ori ca nu folosim parghii sau elemente artificiale ci lasam doar pe cele naturale si firesti sa actioneze. Asta si face selectia in Singles Camp, de aceea oamenii care vin cu noi sunt faini si de gasca. Intelegatori, toleranti, veseli, deschisi...Asa cum sunteti si voi, cei cu care mi-am petrecut trecerea dintre ani. Mi-a placut mult mult cu voi, am petrecut 3 nopti excelente, am revenit acasa cu zambetul pe buze...

Cu fotografiile incerc duminica sa fac transmisia, am cateva lucruri urgente de rezolvat pt excursiile noastre 2019...Dar asa cum am promis, o sa le aveti cu totii pe Email.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă