Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Istanbul de 1 Decembrie. Vizitare, shopping, socializare 29.11 - 02.12.2018
Ionescu Petruta:
multumim, Daniela !!! :D :smitten: asa, da, reactie :coolsmiley: :dance:
Lasue Claudia:
Multumim Daniela . Pe curând !
pauladrian:
Buna tutoror,
Puteti specifica va rog dimensiunile bagajului de cala, iar daca bagajul de mana este inclus si dimensiunea acestuia?
Nu regasesc in topic sau pe pagina de inscriere.
Multumesc
danieladimitrescu:
Buna tuturor
Draga Paul zburam cu Pegasus. Bagajul de cala max 20 kg, luati putine cu voi pentru ca va veti incarca la retur. Istanbulul e un oras impresionant cu multe surprize. Nu va lasati influentati de alte idei, este la un standard international, cum ne-am dori si noi. Va veti deplasa, cara si sa fiti usor imbracati, plus ca nu este asa frig ca la noi, este ca o zi de noiembrie la noi.
Bagajul de claa max 20 kg si cel de mana 10 kg. Poti intra si pe siteul Pegasus.
Am observat ca la retur sunt mai indulgenti cu cumparaturile de la ei, dar nu e o regula.
Important este sa aveti la voi euro sau dolari, pe care ii vom schimba si cumpara in lire turcesti in marile mall - uri.
In bazar este preferat dolar deoarece calculeaza in lire turcesti si rotunjeste. Si euro e ok.La mall se poate si cu card.
De abia astept sa ne cunostem, sa ne vedem, sa va impartasesc din cunostintele mele, astfel incat sa va trezesc curiozitatea de a explora Turcia in Excursiile Singles camp&travel 2019, care in curand se vor afisa.
Ganduri bune, tuturor! Daniela.
danieladimitrescu:
Apropo , e super catelul Paul. Iubesc mult cateii mici mari de orice fel. Cei de talia lui, sunt prieteni pe viata. Cum il cheama ?
ui
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă