Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Istanbul de 1 Decembrie. Vizitare, shopping, socializare 29.11 - 02.12.2018

<< < (6/6)

cozmyn1:
Salut!

admin:
Eiii, se apropie plecarea voastra spre fostul Constantinopol. Ma gandesc cu placere la acel loc pe care l-am descoperit si eu recent. Si am recunoscut, ca doar datorita Danielei, insotitorul vostru de grup. Daca nu era ea sa-mi deschida ochii ce oras bogat cultural si istoric este Isanbulul, cat de interesant este, cate locuri si lucruri captivante poti vedea si incerca acolo, cu siguranta ca n-as fi ajuns acolo, poate niciodata. 

Va urez cateva zile minunate, sa va bucurati de vreme buna, de calatorie, de grup, de povestile Danielei...Sa veniti acasa mai veseli, mai deconectati, mai bogati in prieteni...

Scriam pe topicul de la 1 Decembrie Tg Mures, ceva despre efecte benefice ale calatoriilor, ale vacantelor. Va indic sa cititi si voi, este interesant si acel articol si acesta:

"Calatoriile ii fac pe oameni mai fericiti si mai sanatosi

Conform unui studiu mentionat de Travel Pulse, a crescut numarul americanilor care planuiesc sa calatoreasca in vacanta de vara 2012. Cercetarea a fost realizata de o companie din Washington, Heart+Mind Strategies si a implicat 1000 de persoane intre 21 si 74 de ani.

Peste jumatate dintre americani cred ca medicii ar trebui sa prescrie vacante pentru a combate stresul. Continuare: https://timp-liber.acasa.ro/vacante-calatorii-291/calatoriile-au-un-efect-benefic-asupra-sanatatii-167131.html

Miss Lia:
Chiar pentru asta sunt aici: pentru bucuria călătoriei, pentru  deconectare şi şansa unor noi prieteni. Să fie! O0

danieladimitrescu:
  Buna dimineata
  VERIFICATI SA NU UITATI PASAPOARTELE.
  Toate cele bune!

danieladimitrescu:
  Multumesc tuturor participantilor la excursia de la Istanbul.
  A fost un grup vesel, ma bucur de cunostina si sper sa ne mai revedem si in alte excursii.
  Va urez sarbatori fericite si anul 2019 sa va aduca numai bucurii, multa sanatate si... cat mai multe excursii!
  Toate cele bune!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă