Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere Braila - Galati 15 - 17 iunie 2018
echilibru:
Buna seara! Cred ca agentia are raspuns. E prima iesire pentru mine cu SC. Asteptam clarificari.
Flo_rin:
Intrebare pentru organizator:
Avand in vedere transportul organizat pentru "Incursiune pe Dunare in Balta Mica a Br?ilei" mijlocul de transport are fix 20 de locuri? Ma pot inscrie pentru transportul dus-intors cu grupul respectiv? Bineinteles achitand ceea ce-mi revine!
Flo_rin:
Cu precizarea ca plecarea si intoarcerea este din si in Bucuresti.
wonderland:
Nu stiu echilibru, dar Flo_rin, tu sigur ai gresit topicul.
Aici e PETRECERE BRAILA GALATI 15 17 IUNIE 2018, cu 50 de persoane, fara transport, cu tarife diferentiate in functie de pachetul ales.
Cred ca tu te referi la excursia "INCURSIUNE PE DUNARE IN PARCUL NATURAL BALTA MICA A BRAILEI 15 17 IUNIE 2018, unde e prevazut un grup de maxim 20 de persoane, iar transportul este inclus
Vezi aici si verifica unde te-ai inscris ;)
:blush: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2646.0.html
Cei 20 se vor intalni cu cei 50 de la petrecere, dar sunt doua actiuni diferite. Cititi cu atentie, orice incurcatura inseamna bataie de cap suplimentara si inutila pentru cei din agentie.
Echilibru - la petrecere nu cred ca se organizeaza transport. In general, unde nu scrie, inseamna ca nu e. Petrecerea e destinata in special celor din zona (Braila, Galati, Tulcea etc) care vor constitui majoritatea grupului. Se poate inscrie oricine, de oriunde, dar e clar ca nu vor putea fi suficient din Bucuresti sau din alta parte, astfel incat sa se poate organiza transport, nu?
Inca o data, cititi cu atentie, totul e clar, cele mai multe raspunsuri sunt deja data in prezentarea excursiilor, daca nu incurcam topicurile. :giggle:
PS - Cand faceti plata nu uitati sa precizati titlul actiunii/denumirea excursiei.
Flo_rin:
Neataaaaa!
Wonderland, m-am gandit unde sa postez si am ales sa postez aici pt ca eu sunt inscris la petrecere nu la incursiune. :). Fiind vorba de acelasi insotitor de grup pentru ambele evenimente am intrebat aici, in ideea ca daca mi se raspinde afirmativ am sa postez si dincolo daca raspunsul va fi negativ am sa caut participanti din Bucuresti doar aici, pe acest topic. Cumva, raspunsul la intrebarea de mai sus implica si un acord daca sa postez sau nu pe celalat topic.
Multumesc frumos pentru observatie, sper totusi ca nu am "comis-o" chiar atat de rau. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă