Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petrecere Braila - Galati 15 - 17 iunie 2018

<< < (3/28) > >>

wonderland:
Neata. Bine.
Doar ca intrebarea ta nu e pentru insotitorul de grup. E pentru organizator, respectiv pentru Admin, respectiv pentru Gigi.

N-ai comis-o prea rau! Doar ca eu zic sa vezi ce alte posibilitati de transport ai pentru petrecere:)
Eu cred in continuare ca sunt doua actiuni diferite, cu tarife, orare etc diferite, mi-e greu sa cred ca se pot facea asa flic-flacuri.

Dar asta e doar opinia mea de vechi membru, raspunsul final va veni, evident, de la Gigi.
Gand bun si voie buna!

admin:
Mijloacele de transport pe care le comandam sunt in limita locurilor pe care le are fiecare excursie. Si nu intersectam pachetele, facand unele mixate, pentru ca asta ar fi un dezastru in agentie. Nu este vorba deci de inflexibilitate. Se lucreaza asa cum am mai explicat online reservation, asa sunt organizati si de aceea orice lucru care trebuie prelucrat manual, inseamna minute, poate chiar ore pierdute. Calculatii, schimbari logistice, liste ex-soft...A prelucra manual inseamna de asemenea oameni in plus si riscul de a gresi. De aceea am creat pachetele care sunt privite de soft-ul site-ului ca pe ceva unitar. Deci ca regula: alegeti unul dintre pachetele prezentate, pt ca nu le putem modifica...

Flo_rin:
Multumesc frumos Wonderland, multumesc frumos Gigi. Acum stiu ce am de facut. Zi frumoasa tuturor.

noiembrie:
Programul excursiilor de anul acesta ne pune la incercare.
In aceleasi zile avem de ales intre destinatii diferite si va trebui sa ne gandim cu responsabilitate.

Iubim frumusetile acestei tari,ne place sa fim impreuna,sa admiram,sa traim istorie,sa petrecem.
Am pendulat si am ales sa revad cu voi Dunarea,Braila si desi pomii nu vor mai fi in floare simt,din adancurile fiintei mele
ca-mi va placea.

Pana atunci sper sa discutam aici,sa formam grupul,sa aranjam cu ce mergem,chiar si transportul de linie e Ok. daca suntem
mai multi.Eu voi opta pentru pachetul full,15-17 iunie  si astept cu reala nerabdare.

Dana Caragea:
Noiembrie, daca te gandesti sa compari petrecerea din 2018 cu cea din 2017, care a fost la 1 aprilie cand totul abia inflorise si inverzise, cred ca anul acesta va fi mai interesant! Si stii de ce?  Pentru ca in iunie infloresc teii!   ;) :smitten: Si la Galati si la Braila miroase ametitor, mai ales cand se asterne intunericul si cand noi o sa ne pregatim de ..... dans *|* *|* *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă