Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere Braila - Galati 15 - 17 iunie 2018
ste_fan:
Buna. Si eu sunt din Constanta. Let's do it!
wonderland:
--- Citat din: ioanabil din Joi, 19 Aprilie 2018, 16:42 ---Buna! m-am inscris si eu, wonderland nu viiiiiiiiii? am nevoie de un copilot pentru ca o sa vin cu masina. :help:
--- Terminare citat ---
Ce traseu ai? Nu te bucura. Doar ma intrebam ::)
Miha-ella:
:)
lumi66, ma bucur sa aflu ca mai sunt persoane si din Constanta.
Sigur ca ne organizam.
Iti las o adresa de e-mail si luam legatura. Multumesc.
d.mihaela71@yahoo.com
IoanaMM:
Buna seara! M-am inscris si am platit avans. Pachet full. Din Ploiesti. Cu transport personal. Nu am nicio problema sa vin singura. Astept cu drag sa va cunosc.
wonderland:
IoanaMM, e bine ca n-ai nicio problema sa vii singura. Totusi ar fi frumos si in spiritul SCT daca ai face o oferta de grupaj in masina ta. Depinde cate persoane cu tot cu bagaje pot incapea/esti dispusa.
Avantaje: reduceti poluarea planetei, impartiti costurile pentru combustibil, va cunoasteti si va veseliti pe drum.
Mai e si Flo_rin, care vine din Bucuresti, cu masina personala. Aceeasi sugestie am si pentru el. ;)
Din Constanta v-ati anuntat deja 3: Miha-ella (care si-a lasat si adresa de email), lumi66 si ste_fan. (daca e acelasi ste_fan pe care il stiu eu dintr-un Apuseni, il salut si va spun ca e bland, vesel si saritor :) )
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă