Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere Braila - Galati 15 - 17 iunie 2018
ste_fan:
M-ai recunoscut Wonderland. Multumesc pentru apreciere. Te salut si eu si sper sa ne revedem cit mai curind intr-una din actiunile Singles Camp.
wonderland:
da, ca tot zicea cineva de curand ca am o memorie de elefant. :)
:kissing:
IoanaMM:
Buna wonderland,
este prima mea participare. Imi ia ceva timp pana ma lamuresc cum este cu organizarea / colaborarea pentru transport :). Dar daca mai sunt participanti din zona, de ce nu? Eu plec vineri dupa-amiaza pe ruta Ploiesti-Buzau-Braila.
Am o intrebare pentru admin. Cate nopti de cazare sunt incluse in plata?
Eu am ales pachet full. Pe pagina evenimentului se specifica la Pachet full - 2 nopti cazare, dar mai jos, la Cazare se specifica numar nopti cazare - 1. Din 16.06 pana in 17.06.
wonderland:
E de inteles. Nici n-am criticat. Doar am...indrumat. Bine e sa spui si cate locuri ai disponibile.
Dupa ce se "inscrie" cineva la la oferta ta, poti sa incalci regula si sa lasi un email/nr de telefon ca sa va organizati :)
Daca nu, nu.
Intrebarea ta pentru admin e cumva indreptatita. Pot doar sa presupun ca a doua noapte de cazare e...prima noapte. Adica, cei cu pachet full se cazeaza pe 15.06.
Dar sa-l asteptam pe Gigi (ca nu prea-i place sa-i zicem admin :kissing:) sa ne lamureasca.
Oricum, bine ai venit in grup! :flori:
Iustin:
Lista de transport din Bucuresti (7 locuri Lodgy) conduce Florin
1) Florin F (Bucuresti)
2) Dana S (Bucuresti)
3) Iustin D (Bucuresti)
4) ...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă