Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petrecere Braila - Galati 15 - 17 iunie 2018

<< < (22/28) > >>

Cgabriela:
Si au as avea nevoie de transport pana la Braila, din pacate tocmai in perioada asta am permisul de conducere suspendat...  :(
Telefonul meu este 0722622155, daca e un loc liber intr-o masina  :)

Gabriela.

Dally:
Buna dimineata,

Draga Iustin, ne pare rau si ne cerem scuze daca am creat neplaceri, cele doua cucuiete se retrag de la transportul asigurat de tine pentru aceasta actiune. Iti multumim pentru intelegere, Beatrice si Melania.

costinjb:
Clar,merci Wonderland.Nu insist.

wonderland:

--- Citat din: Sanda Cimpeanu din Miercuri, 06 Iunie 2018, 21:13 ---Salutare! Scriu in numele Crimei din Pitești
--- Terminare citat ---
Stiu ca ai corectat, dar deja tre sa-ti multumesc pentru umorul spontan generat de eroarea de tastare.  N-am mai ras demult asa:applause:  :faint: :2funny: Nu stiu zau cine are curaj sa ia Crima din Pitesti sau de oriunde, in masina.

Sa stii ca dupa ce postezi, ai 15 min sa editezi textul, cu butonul Modify/Modifica.

Pentru tine, dar si pentru Cgabriela, aveti numarul lui Flo_rin, sunati-l voi. Mai ales ca s-au retras doua cucuiete din masina de 6 locuri condusa de el. Acu depinde de viteza vostra de reactie. Succes!

Dally nu stiu care e regula baietilor care fac grupajul, respectiv Iustin si Flo_rin, dar sa ai in vedere ca la listele de transport deschise de agentie, fiecare se inscrie sau se elimina de pe lista singur.  ;)

Iata lista postata de Iustin, actualizata:
Lista de transport din Bucuresti (6 locuri Lodgy - full) conduce Florin

1) Florin F (Bucuresti)
2) Dana S (Bucuresti)
3) Iustin D (Bucuresti)
4)
5)
6) Georgia (Urziceni)

wonderland:

--- Citat din: costinjb din Joi, 07 Iunie 2018, 12:35 ---Clar,merci Wonderland.Nu insist.

--- Terminare citat ---
Na, poti sa incerci un email/telefon, desi ni se recomanda sa n-o facem. Daca mai sunt locuri neocupate "last minute" poate ai o sansa.
Dar ce ai cu barcile?????

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă