Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere Braila - Galati 15 - 17 iunie 2018
Flo_rin:
Salutare tuturor
E adevarat ca nu prea intru pe forum, odata ce lucrurile imi sunt clare consider subiectul inchis.
Dar acum, pentru ca mai sunt cateva zile, am vorbit cu Iustin si si am hotarat sa ne intalnim vineri la ora 13.30 la metrou Nicolae Leonida (fosta statia I.M.G.B- Magistrala II) ca sa plecam in jur de 13.45.
Traseul va fi prin Urziceni - Slobozia- Braila- Galati.
@ GeorgiaGia te rog sună-mă sa stabilim detaliile intalnirii. Nr. meu: 0724.556.468.
@ Wonderland, multumesc pentru indrumarile oferite in contul meu.
Daca sunt alte propuneri legate de ora de plecare, va rog sa nu ezitati sa ma contactati.
Seara frumoasa,
Flo_rin:
Scuze, rectific, intalnirea este la statia de metro Dimitrie Leonida.
wonderland:
costinjb daca iau in considerare ce a spus Gigi chiar in deschiderea prezentarii actiunii, inclin sa cred ca singura posibilitate e sa te dai, pardon, sa te urci in barci, fara cazare, cu pachetul pentru braileni.
--- Citat din: admin din Marți, 23 Ianuarie 2018, 18:37 ---Tarifele sunt diferentiate, sunt 3 tipuri de pachete. Sunt posibile si alte combinatii, stim asta, dar si asa evidenta este foarte greu de tinut in agentie, pentru ca este extra-soft. De aceea va rugam sa alegeti una dintre variantele de pachet pe care le prezentam mai jos:
Pachetul pt cei din Braila are inclus:
Seara greceasca si cina vineri
Croaziera pe Dunare cu nava Ovidiu si plimbare cu barcile in rezervatie
Cina festiva sambata cu DJ party
Tarif = 320 lei
--- Terminare citat ---
Flo_rin, cu placere.
--- Citat din: Flo_rin din Luni, 04 Iunie 2018, 21:17 ---E adevarat ca nu prea intru pe forum, odata ce lucrurile imi sunt clare consider subiectul inchis.
--- Terminare citat ---
Subiectul ramane deschis pana la....ultimul client. Adica pana la ultima postare cu impresii de dupa. :angel:
Sanda Cimpeanu:
Salutare! Scriu in numele Crimei din Pitești, care ar dori să se asocieze cu cineva care pleaca din Bucuresti. Daca este vre-un loc disponibil, rog mesaj pe forum. Multumesc!
Sanda Cimpeanu:
CRINEI :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă