Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petreceri si voie buna la Padina Ursului 12-14 octombrie 2018

<< < (27/29) > >>

Rami:
Hei, buna tuturor,
Azi, am revenit la rutina zilnica, dar, gandul zboara tot la Padina Ursului,  :yeah:  *|* si chiar si la atmosfera din microbuz la intoarcere  :dance:
Superrr tareee!  :yeah:
Cred ca era tare ciudat sa treci pe langa un microbuz care, desi stationa, se zdruncina de mama focului de la aceste "miscari ale soldurilor ", cum le-a descris atat de bine Rodica :happy:
Una din doamnele noi, a spus ca parca suntem o familie!
Daaa, eu chiar asa simt ca suntem, o familie! :smitten:
Familia Singles Camp, cu radacini la Sibiu, si ramificatii in toata tara  :thumbup:
E adevarat ca, atunci cand mergi in prima excursie SC, poate te simti puțin stingher, vazand ca ceilalti se cunosc, ba, chiar au devenit prieteni buni de-a lungul anilor, dar, asa cum a spus si Rodica, noi sau vechi, chiar veterani, unii dintre noi  :bow:,  ne-am simtit extraordinar impreuna, asa-i?! :yeah:
Astept cu nerabdare urmatoarea inalnire cu voi, Familia Singles Camp!  :yeah: :dance: :smitten: :flori:

Ionescu Petruta:
buna dimineata, confirm reusita acestei excursii !! :D :smitten: ca orice new bie am avut o mica retinere, spulberata curand de voiosia si voia buna a tuturor, oameni frumosi, deschisi si petrecareti, nevoie mare !!! oO :love: si, uite-asa, de ziua mea, am avut ocazia sa va cunosc, dansand ore in sir, intr-un loc cu peisaje de vis si natura binecuvantata, intr-un ambient pe care nu-l voi uita niciodata !! va multumesc  :flori:

Louie:
Am inteles ca v-ati distrat maxim, dar chiar nu pune nimeni nici o poza? :whistle: :D

wonderland:
Sunt convinsă că uațapul  :) se cutremură de poze.
E drept că de la petreceri e cam greu să ai poze care să respecte regula ”fără persoane”, dar cred ca tot se pot găsi câteva cu locația, un peisaj ceva...

Să vă fie de bine petrecerea. E clar că a fost de pomină!!!!

Camelia M:
Cam asa a fost peisajul. Linistea si puritatea aerului, din pacate, nu pot fi postate pe forum.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă