Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petreceri si voie buna la Padina Ursului 12-14 octombrie 2018

<< < (26/29) > >>

Rodica_I:
Acum am cititi  ... mai Iustin, cum sa fi ratat tu asa petrecere... :).
Bine ca nu ai gasit inlocuitor  ;)

Ancutza:
Buna ziua tuturor! O doamna, aflata la prima actiune cu SC, ne-a spus in dimineata ultimei zile ,la micul dejun ,ca n-a intalnit pana acum un grup care sa fie atat de dornic de distractie si care sa nu se opreasca din dansat toate noaptea. Cred ca asta spune tot despre cele 3 zile petrecute la Padina Ursului.

roxanas:
O actiune care merita repetata (cit mai des). Si locatia de vis! A fost superrr!  :thumbup: :thumbup: :thumbup:

mirelam:
Confirm cele spuse mai sus. Au fost 2 zile de distractie la superlativ. Zile superbe de toamna cu peisaje din basme. Seri cu dans pana dimineata. Voia buna si veselia ne-au insotit permanent la Padina Ursului. O actiune care merita repetata...cel putin lunar. Pensiunea si locatia sunt deosebite.

Deja cred ca ma distrez de peste 2 ani de zile de cand am intrat in Singlescamp mai bine decat in perioada de studentie. Stiu ca pare incredibil, dar este absolut adevarat.

Astept cu nerabdare sa ne revedem la petrecerea medievala de la Sighisoara!  *|* *|* *|* *|*  *|* *|* *|* *|* *|*

enache:
Trei zile de vis! Petreceri pana in ziua cu dans incontinuu.Peisaje superbe si oameni veseli si pusi pe distractie.Nu ne mai dadeam plecati.Multumesc tuturor pentru aceste zile minunate in special Samizei si organizatorilor.Astept sa ne reintalnim la actiunile viitoare.Pana atunci va doresc toate cele bune oameni frumosi!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă