Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Piatra Craiului. Drumetii si voie buna 20 - 22 iulie 2018
lidia.Iasi:
--- Citat din: Camelia M din Luni, 16 Iulie 2018, 09:06 ---Buna dimineata! Eu vin din Slobozia cu un tren care trece prin Bucuresti (la 7:51). Ajunge in Brasov la 10:43. Din Brasov la Zarnesti cu trenul sugerat de Angela B. (pleaca la 12:05, ajunge la 12:46).
Cum procedez cand ajung la Zarnesti?
--- Terminare citat ---
Buna Camelia! Veti fi mai multi care ajungeti in Zarnesti cu trenul. Voi trimite pe cineva cu masina mea sa va preia. Sunt doar 9 km din Zarnesti pana la pensiune.
Gabriela11:
Buna,
Eu sunt Gabriela si vin din Ploiesti cu masina personala pe ruta Ploiesti, Rasnov, Zarnesti, Popasul Craiului.
Am 4 locuri libere iar masina este spatioasa.
Daca este cineva interesat ma poate contacta 0766445600.
Ca sugestie pentru cei din Bucuresti, ii pot lua din gara Ploiesti Vest 09:00 - 09:15 si plecam mai departe.
Deschidem lista pe traseul Ploiesti (Gara Vest), Rasnov, Zarnesti, Popasul Craiului
1. Gabriela S
2. Delia J
3.
4.
5.
luminita.stanescu:
Buna,
Vin si eu in excursie, sunt din Bucuresti.
Cum se organizeaza transportul de la Zarnesti la cabana, intrucat pana la cabana sunt 10 km?
Daca se alege varianta din Bucuresti plecare cu trenul pana in Brasov si apoi din autogara plecare din Brasov la Zarnesti, cum ajungem la Cabana Popasul Craiului?
Multumesc,
Luminita S.
Syzygium:
Luminita, vezi un pic mai sus mesajul de la Lidia.
Eventual poti vorbi cu Gabriela, care a lasat un mesaj exact inaintea mesajului tau, cred ca te poate ajuta cu drumul de la Zarnesti.
Eu saptamana trecuta m-am gandit sa luam legatura cei din Bucuresti care mergem cu trenul, sa ne intalnim macar in Brasov, sa mergem impreuna mai departe. Dar apoi treburile s-au cam aglomerat la mine, n-am putut sa dau atentie, ar fi trebuit sa insist un pic pe forum, pana ne adunam.
Si eu voi lua trenul din Zarnesti la intoarcere. Nu stiu cum o sa fac, o sa intreb la pensiune daca imi ofera vreo alternativa, vreun sfat, sau rog pe unul din colegii care vor fi cu masina (contra cost, bineineles).
Anca79:
Buna tuturor,
Mai am 1 loc liber in masina personala pt ruta Gara Bartolomeu din Brasov - cabana.
Lista ocuparii pana acum:
1. rysin
2. Syzygium
3.
Mentionez ca traseul ma duce fix pe langa gara Zarnesti, deci pot lua si de acolo pe cineva.
Cu drag
Anca
anca_ciulei@yahoo.com
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă