Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Lovech orasul tufelor de liliac si Cascadele Krushuna 19 - 20 mai 2018
wonderland:
--- Citat din: danieladimitrescu din Vineri, 12 Ianuarie 2018, 10:55 ---Dar va ajunge precum Croatia.La inceput nimeni nu era interesat de Croatia si acum e una dintre destinatiile cautate.
--- Terminare citat ---
Da, speram asteptam demult sa se intample lucrul asta si cu Romania.
Noroc de Printul Charles, documentarele lui Charley Ottley si de altii care iincearca sa atraga interesul pentru frumusetea si unicitatea obiectivelor, naturii si traditiilor din Romania. Si de Gigi si echipa lui. :thumbup: Ei fac lucrul asta, ne aduc aproape frumuseti ascunse, si pentru Romania si pentru alte locuri din lume
O0
danieladimitrescu:
Multumesc mult. As vrea sa impartasesc faptul ca la cursurile de agent de turism si agent local, ca si la cele de specializare pe agent national si international de turism, pe care le voi finaliza in martie, ni s-a spus ca Romania este acum mult mai interesanta pentru straini. Din pacate, momentan numai israelieni si germani.Germanii vor Transilvania si indepsebi bisericile fortificate care au legatura cu ei. Prin efort concertat vom face si Romania placuta si dorita. Eu am o idee de a invita turisti turci sa vada locuri din Roamnia, familii moderne, acelea pe care le intalnim la Londra sau Cairo , cei ce vor sa vada lumea.Sa le facem tur ghidat in limba turca pentru multe locuri,Ei au contacte in America si pot spune altora.
La cursul de turism este o persoana care inchiriaza apartamente in sistem hotel si ghideaza americani in Romania. Avem posibilitati multiple. Noi, echipa lui Gigi speram, ca in baza experientei lui si a experientei noastre de viata, sa putem face un alt fel de turism, modern, stiintific, aplicat. Depinde numei de Gigi. Posibilitatile sunt multiple. El a dobandit un Singles Camp prin munca asidua cu persoane super. Si aceste persoane pot fi o premiza pentru dezvoltare. Militez pentru extinderea si dezvolarea Bon Voyage Sibiu, o firma tour operatoare de prestigiu din Roamnia. Prin noi, cu noi, cu voi!
Cu drag , draga Wonderland! Opinia ta conteaza mereu!!!
Dite:
Mi-am rezervat si eu loc pentru excursia la Lovech. Urmeaza s-o achit pana la termenul indicat. Cred ca va fi frumoasa prima mea vizita in Bulgaria! Abia astept! *|* Oare am ales bine emoticonul?
danieladimitrescu:
Bravo draga Dite, vezi tu cum ai intrat in trend? Te asteptam sa ne bucuram impreuna de mirosul de liliac din Lovech. Toate cele bune!
Dite:
Draga Danieladimitrescu, sunt cu gandul la excursia la Lovech, care se intrezareste interesanta, dar am inca niste nelamuriri. Eu voi veni de la Galati la Bucuresti cu o zi inainte, deci pe 18 mai, avand in vedere ca plecarea este devreme, la ora 6,45. Aceasta inseamna ca trebuie sa caut cazare undeva in apropiere de locul de intalnire cu grupul. Ma gandeam ca poate imi poti/imi puteti recomanda (am folosit si pluralul pentru a ma adresa celorlati membri de forum) o pensiune sau hotel in apropiere de Parcul Tineretului...Multumesc anticipat! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă