Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Lovech orasul tufelor de liliac si Cascadele Krushuna 19 - 20 mai 2018

<< < (3/7) > >>

danieladimitrescu:
 Buna Dite
Parcul Tineretului fiind una din zonele centrala, nu prea are pensiuni si este destul de scumpa. Acum tu vrei pentru o noapte cred.Eu m-am uitat pe booking.com si apar aproape de Tineretului cateva locatii, dar te poti uita si la unele mai apropae de locul unde vei sosi-  gara sau autogara si de acolo taxi pana la Tineretului este 10-12 lei. Cred ca ar fi mai avantajos.Am vazut de exemplu Hotel Sir Gara de Nord 86 lei. O privire pe booking.com ar putea fi utila. Toate cele bune.

Dite:
Buna danieladimitrescu,

Multumesc frumos pentru raspuns. Da, ai dreptate, voi cauta pe booking.com. Toate cele bune!

danieladimitrescu:
Cu drag Dite. Nu te-am expediat crede-ma dar acolo alegi tu singurica cum te avantajeaza si stii tu. De abia astept sa te cunosc. Cu drag Daniela.

PGabriela:
In caz ca exista vreo renuntare, va rog sa ma instiintati.
As vrea sa particip la aceasta actiune. Multumesc

danieladimitrescu:
Va salut, grupul meu pt excursia Lovech! Vom descoperi impreumna o Bulgarie uimitoare, ne vom relaxa si bucura de week -end!
Vom vizita cetatea si Podul acoperit unic in Europa. Pentru Parcul Natural Maarata va recomand sa aveti incaltaminte trekking sau adiddas aderent la sol ( anti alunecare) si recomand pantaloni scurti, costum de baie si slapi in rucsac, deoarece la parcul natural este si piscina si zona de plaja si poate facem o "aventura" pe acolo. Palarii si sepci de soare si crema de plaja neaparat.Vom lua masa in meyhanele traditionale si va voi introduce in atmosfera bulgareasca tipica cu cantece si aer bulgaresc. Vom fi "grupul vesel" care va avea ce poveti pe forum si pentru altii care vor participa ulterior. Astepta cu nerabdare sa ne intalnim. Cu drag, Daniela ghidul vostru cultural.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă