Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
6 zile la Istanbul. Pe urmele lui Suleyman Magnificul 27 aprilie - 2 mai
danieladimitrescu:
Bine ati venit pe lista acestei excursii.
Mergem in Turcia intr-o perioada a anului minunata, nu este cald, doar briza.De data aceasta vom vizita obiective clasice ale Istanbulului, pe care le vom intelege mai bine si vedea de aproape. Sunt nerabdatoare sa va impartasesc din experienta mea de calatorii, aplicata pe turul nostru.Despre veselie, cine ma cunoaste stie cuvantul meu de ordine: optimism.
Important este ca "grupa mea": sa fim corelate tot timpul, sa putem bifa toate obiectivele.Turcia este surprinzatoare si mereu in schimbare.Forfota, mirosurile si culorile dar si marea, ne vor da o stare de buna dispozitie grozava.
Eu voi tine legatura cu voi aici si va voi da amanunte practice pentru excursia noastra.
Va urez toate cele bune pana atunci si "Kendinize iyi bakiniz!" ( cum zice dl de la Kanal D.) :kissing:
Lazar Georgeta Adriana:
Buna ziua.Sunt Adriana si voi pleca spre Bucure?ti din Alba Iulia cu autoturismul
personal.Un drum Alba Iulia-Bucure?ti poate fi plictisitor singura.In cazul
in care sunt persoane din Alba,Sibiu,Ramnicu Vâlcea care sunt interesate sa ma insoteasca va rog sa ma contacteze. Mobil.0744705102
danieladimitrescu:
Draga Nadia
Iti dau uite un suflu de optimism. Nu conteaza Azuga sau nu stiu ce. Ai toata incredera ca acest brand inregistrat OSIM Singles camp&travel din Romania e unic si administratorul depune eforturi de mai bine de 10 ani sa-l intretina conform regulilor de turism consacrate bazate pe adevar.Asta inseamna ca : conceptul socializam zeci de persoane nu numai doua este adevarat. Nici nu stii cum se aseaza manusa pe frumusetile naturale, culturale si educationale ale tururilor.
Toata lumea vine cu lectia invatata. Administratorul pune mereu problema persoane deschise spre socializare, vesele. Aici veselia e la noi acasa. Daca in primul tur nu gasesti prietena pe care o cauti, o gasesti sigur. Orice persoana este o relatie catre altii. Tu sa crezi in destinul tau si in seriozitatea muncii noatre din Bon Viyage Sibiu, firma de travel touroperator numai cu the best reviw. Citeste te rog constant forumul, sunt multe informatii benefice In spate se ascunde o munca titanica pentru a crea incredere.Si nu e putin lucru. Dar nu uita te rog, atmosfera e facuta de fiecare in parte. Deci ce face fiecare impulsioneaza grupul.Daca actionam impreuna pentru bucurie, socializare si fericire, nu avem de ce ne face griji. NU uita ca "Cine calatoreste, acela traieste" Hans Andersen si nu singur, ci cu alti oameni care doresc nou , relaxare, bucurie. Te asteptam Nadia cu optimismul tau!
Salut echipa din Singles camp cu aceasta ocazie si astept cu nerabdare"Batalionul" Istanbul sa treca cu brio toate intrebarile. Sunt cu voi, nu uita!
Cu drag~
Daniela
Single lady:
Sper sa nu supar pe nimeni cu intrebarea mea: eu vreau sa aflu ce temperaturi vor fi in acea perioada ca sa stiu ce haine imi iau.multumesc!!
danieladimitrescu:
Uite ne uitam cam vreo 2 saptamani inainte de 27.04 la vreme si ne putem orienta.Oricum parerea mea ca trec de 20 de grade.Vreme de primavara, cu bluzite si pulover, blugi.
Oricum noi facem o excursie de cunoastere, culturala vrem sa ne simtim bine, nu recomand pantaloni scurti si maieuri foare decoltate, deoarece intentia nu este sa provocam. Este o tara oarecum conservatoare si cu o opinie publica foarte prezenta. De asemenea, in locurile turistice sunt multi pierde vara care pot interpreta gresit "expunerea" daca e foarte pregnanta. "When in Rome, do as the Romans do". Sa nu exageram, nu ne imbrobodim, sunt multe doamne sic in Istanbul, foarte sic.Important este ca vom intra si in moschei, deci nu e ok cu umerii goi, pantaloni scurti, o tinuta pt Antalya la plaja de exemplu.Oamenii te privesc si dupa tinuta afisata.Haina nu face omul dar il imbraca. Atunci noi nu vrem sa epatam ci doar sa ne distram. Tricouri, bluzite vaporoase, rochita cu pantofi sport chiar, rucsacel cu apa si in care sa punem puloverul caci ne va fi cald la soare si putin rece de laa briza in mersul vaporasului. Ca orice vreme de primavara poate fi rece dimineata si seara si cald in timpul zilei.Inzilele de 1 si 2 mai pot ajunge si la 24 de grade zilele la Istanbul.
Ca si incaltaminte nu uitati ca avem destul de mult de mers pe jos, cu mijloace in comun pt explorare.Explorare de oras. Sport elegant as zice ca e cel mai frumos.
O sa va mai povestesc despre atitudine si obiceiuri dar este devreme si nu vreua sa uitati pana atunci.
Va urez toate cele bune! Daniela
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă