Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
6 zile la Istanbul. Pe urmele lui Suleyman Magnificul 27 aprilie - 2 mai
danieladimitrescu:
Buna tuturor
Sunt Daniela Dimitrescu, insotitorul vostru de grup pentru excursia de 1 Mai Istanbul.Ma bucur foarte mult ca v-ati inscris la aceasta excursie si ca locurile sunt complet ocupate. Va multumesc si va invit sa tinem legatura aici, unde voi posta detalii legate de excursie.Avem un program bogat si vreau sa va expun din timp detalii despre : cum schimbam banii, cum folosim Istanbulkart un card pentru transportul in comun si toaleta :)
Vom vorbi si despre biletele la muzeele din program.
As vrea sa va expun si cateva ponturi de conduita, deoarece chiar daca Turcia este o tara moderna, unii comercianti sunt "de moda veche" si sunt insistenti.
Suntem in contact. Si cum spune dl de la Kanal D "Aveti grija de dvs". Aceasta este de fapt o expresie turceasca "Kendinize iyi bakiniz!", pe care turcii o folosesc destul de des atunci cand doresc sa arate ca le pasa de cineva.
Sper ca entuziasmul meu sa vi-l transmit si voua si sa avem impreuna o vacanta minunata. Vremea si ea ne va ajuta, caci primavara la Istanbul este superba. Trecem usor razant insa ca data pe langa festivalul lalelelor. Poate le mai prindem in Gulhane park care este in drumul nostru.
va urez toate cele bune.Daniela
danieladimitrescu:
Dumitrita nu a platit.
admin:
Atunci locul ei era deja in evidenta agentiei ca "neocupat" si oferit spre rezervare.
PGabriela:
Buna seara, d-na Daniela. Am participat in 2016 la actiunea cu Goeleta prin Turcia.
A fost DE VIS !!!!!
Speram sa ajung inca o data in Turcia, dar nu credeam ca asa iute.
Mi-am facut rezervare ca de obicei la pensiunea Otopeni, ajung cu o zi inainte de plecare.
Am sa urmaresc detaliile pe site.
Nadia:
Hello,
Va multumesc pentru ca pot merge in aceasta excursie.
In rest totul depinde de noi, sa gandim pozitiv, sa vedem frumusetea vietii si sa '' apasam butonul veselie ". Cei care au fost in excursie la Crama de la Azuga stiu despre ce vorbesc.
Va doresc o seara frumoasa tuturor.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă