Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumetii Canionul 7 Scari si Ciucas 11 - 13 mai 2018
mihaela2017:
Buna!
Stai linistita, Geta, ca sunt participanti si pentru aceasta excursie, doar ca nu se "arata" deocamdata lumea pe forum. Si eu m-am inscris si abia astept sa ma bucur de o noua vacanta. :)
Si sunt convinsa ca va fi o drumetie reusita, asa cum de altfel au fost toate drumetiile la care am participat cu SC!!
Adina67:
--- Citat din: admin din Vineri, 05 Ianuarie 2018, 13:11 ---Rezervari deschise! Inscrierile se fac aici: http://www.singlescamp.ro/eveniment/drumetii-canionul-7-scari-si-ciucas-11-13-mai-2018/
--- Terminare citat ---
Buna seara
Eu m-am inscris in urma cu ceva timp, dar am crezut ca plata avansului se face pana pe 30 martie. Azi am recitit emailul de confirmare inscriere si am vazut ca de fapt a fost 20 martie. Mai pot plati avansul acum? As zice ca da, pentru ca nu am vazut nicaieri ca s-ar fi terminat inscrierile, dar as vrea sa fiu sigura...
wonderland:
eu cred ca ai dreptate si poti sa platesti linistita.
getaravi13:
M-am linistit ;)
abia astept weekendul 11-13 mai. :applause:
Codri:
Buna, din pacate nu mai pot ajunge in excursie. Daca doreste cineva sa vina in locul meu ma poate contacta la 0743832908. Am achitat avansul. Multumesc
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă