Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumetii Canionul 7 Scari si Ciucas 11 - 13 mai 2018
Adina67:
--- Citat din: Codri din Miercuri, 28 Martie 2018, 11:40 ---Buna, din pacate nu mai pot ajunge in excursie. Daca doreste cineva sa vina in locul meu ma poate contacta la 0743832908. Am achitat avansul. Multumesc
--- Terminare citat ---
Nu stiu cum se procedeaza in situatii din astea. Eu m-am inscris, dar nu am platit avansul inca. Daca poti sa schimbi numele 'titularului', vedem cum facem si iti trimit tie banii de avans
Bon Voyage - interne:
In situatia de fata nu este necesar schimbul de avans intre persoanele inscrise. Acest lucru se face doar cand nu mai sunt locuri. Eventual pentru doamna Codri sa fie gasit inlocuitor care sa ii ia locul si sa fie dispus sa ii transfere avansul.
Adina67:
--- Citat din: Bon Voyage - interne din Miercuri, 28 Martie 2018, 14:20 ---In situatia de fata nu este necesar schimbul de avans intre persoanele inscrise. Acest lucru se face doar cand nu mai sunt locuri. Eventual pentru doamna Codri sa fie gasit inlocuitor care sa ii ia locul si sa fie dispus sa ii transfere avansul.
--- Terminare citat ---
Daca nu am platit avansul la timp, practic nu sunt inscrisa. Asa ca pot lua locul lui Codri si sa-i transfer avansul. Sau nu am inteles eu chiar bine cum se procedeaza...
admin:
Adina67, inscrierea si rezervarea sunt doua notiuni distincte.
Inscrierea inseamna transmiterea intentiei de participare si acest lucru la noi pe site se face prin completarea unui formular. In urma acestei operatiuni, se primeste un Email de plata. Avansul se poate achita pana la epuizarea locurilor, deci in situatia in care esti inscrisa nu este nici o problema ca nu ai achitat la timp. Achita si vei avea locul rezervat.
Rezervarea - inseamna confirmarea inscrierii. Aceasta se realizeaza prin plata avansului. Doar atunci se poate discuta de ocuparea unui loc in excursie. Atrag aici inca o data atentia, anuntul meu a fost vizibil 2 saptamani pe forum: daca s-a intarziat cu plata avansului, este posibil ca cineva sa-ti ia locul din fata si sa ajungi sub "linie". Iar agentia nu are nici o vina ca nu te-ai grabit cu plata...
Fetele din agentie ti-au explicat ca pana cand locurile nu se ocupa, nu se fac schimburi de locuri.
Bon Voyage - interne:
Deschidem listele de transport dupa cum urmeaza:
A: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Bradet, Sacele
1.
2.
B: Iasi Bacau Onesti Brasov Bradet, Sacele
1.
2.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă