Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Minivacanta in Ardeal: Sibiu - Tara Motilor - Oradea 28 iunie - 2 iulie 2018

<< < (8/16) > >>

Rodica_I:
Dap .. vezi tu, aici nu poti sa afli prea multe despre o persoana, asa cum poti pe alte platforme.
Mie tocmai asta-mi place, e ca atunci cand citesti o carte, iti lasi imaginatia sa "zburde" si mi se pare fascinant.
Foarte putine persoane, daca ma gandesc bine cam nimeni, nu venea cu gand ca poate isi gaseste "sufletul pereche" si nici la "vanatoare"...
Nu conta profesia, nu conta portofelul... ne unea doar dorinta de calatorii, a dansa si canta pana dimineata.
In actiunile in care merg eu, inca se mai intampla, daca nu avem unde dansa stam la "taclale "dar de obicei gratie organizatorilor nostri, avem si loc de dans, multumim, :flori:   
Intalnirile de la autocar, desi ne vedeam pentru prima data,  erau ca niste revederi intre prieteni, cu pupici si imbratisari si nimeni nu se simtea stingherit.
Scuze .. m-am scapat la povesti ...   :giggle:
Asa ca,  dragilor lasati tabieturile si problemele acasa, luati voia buna si veselia, ziua o lasam pe Diana sa ne arate o bucatica din Ardeal, nopatea ne aratam 'talentul" la dans!   *|*

Rodica_I:
Ovi , eu vara nu dorm ;)... ! No longer available  Connect-R - Vara nu dorm (Official Video)

adda:
Rodica_I,  pofta ta de dans si de voie buna poate fi molipsitoare, tine-o tot asa.  *|*
Poti sa mai scapi la povesti..nu ne suparam deloc. :thumbup:

ioanabil:
Pentru cei care vorda de baut lista cuprinde urmatoarele posibilitati la alegere:
1. apa plata (dar neaparat rece)
2. apa minerala
3. Fresh
4. Limonada
5. Ceai
6. Cafea
7. la alegere un banc sau o poveste hazlie  :happy:
iar palinca se bea la Baile Felix la petrecere, pt. cine doreste, pt. cine danseaza se recomanda apa plata *|*

ioanabil:
Pt. Oviarad. (Cam des am inceput sa scriu aceste doua cuvinte, oare inseamna ceva? ^-^ :whistle:)
Ovidiu nici eu nu beau, nu fumez si nu dansez, dar am incercat sa mai incalzesc atmonsfera de pe forum (avand in vedere ca sunt zodie de foc imi place caldura umana), intuitia imi spune ca esti un tip serios la modul general (punem pariu ca asa e?). Dupa cum vezi "amenintarea mea" a avut efect si s-a mai dezmortit forumul. Oricum de abia astept sa va  vad pe toti si pe Ovidiu in mod special ca sa-l invat cum se bea palinca de la Simona, adica se desface sticla, se lasa cateva secunde pt. ca parfumul licoriiiiiii magiceeee sa inunde incaperea, apoi se pune dopul la loc si se restituie sticla intreaga si nevatamata posesoarei de drept, nu din alt motiv decat acela ca sticle nu au voie sa umble goale. :P
 *|* A inceput numaratoarea inversa, mai avem sase zile pana ne vedem. :dance: :kissing:
P.S. Ovidiu daca ne spui o poveste promitem sa mergem la culcare devreme, asa pe la 5 dimineata.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă