Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Minivacanta in Ardeal: Sibiu - Tara Motilor - Oradea 28 iunie - 2 iulie 2018
adda:
Ioana, trebuie sa iti urmez exemplul... :giggle:
Se pare ca tie tot ti-au raspuns cativa la provocare. ;) :kissing:
:offtopic:Nici mie nu-mi raspunde nimeni pe topicul excursiei la Bruxelles , cred ca trebuie sa ii "amenint"..
Rodica_I:
Candva acest forum era printre putinele locuri unde puteai posta ceva ...acum e internetul plin ...
Apoi aici uneori ai senzatia ca vorbesti singur, nu prea este interactiune ...
In actiunile montane la care paricip, spun mereu sa nu uitati rucsacelele cu voie buna si pantofioarii de dans, da ..nu-mi amintesc sa-mi fi raspuns cineva pe forum, dar de cititi sunt multe persoane care citesc si comenteaza pe la "colturi " ;)
adda:
Eee..Rodica, stiu cum era odata pe forum, eu am prins vremurile bune , chiar cele foarte bune, era locul de intalnire si discutii pe toate subiectele. Si atunci erau multi ca stateau deoparte, dar atmosfera era super..nu doar pe topicuri de excursii.
Rodica_I:
Pentru acesta actiune mi-am luat special un rucsacel, promit sa-l aduc plin, plin cu voie buna, :smitten: :D
Am sa-mi iau 2-3 perechi de pantofiori de dans, ;)... asa ca daca printre cei inscrisi sunt care au crezut ca vin sa doarma .... imi pare rau ... au gresit actiunea.
oviarad:
Cum nu asta e cea cu Relaxare la Spa si etc. aoleo am dat-o rau in bara, eu credeam ca merg la hodina si cand colo voi puneti muzica pana tarziu in noapte , cum sa mai doarma omul, ei asta sper ca macar pe la 2 sa va culcati sau poate 3, hai macar 3,30, ok :D :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă