Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Rami:
Buna Emilia! Eu sunt Ramona, si sunt tot din Ploiesti ;)
Nu e un secret numarul de telefon, dar, acum il am pe al tau. ;)
Concret nu am stabilit nimic! Eu, asta varianta am gasit!
Te sun maine seara !
Noapte buna si tie ;) :)
Emilia:
Multumesc Ramona,dar cu Mirela T. cum luam legatura?Am vorbit cu Gabriela din Buc. pt tren,dar nu la cuseta si o sun si pe Olivia,poate ne adunam in grup.Oseara frumoasa.
gstochian:
Exista o singura firma de autobuze care pleaca din Bucuresti spre Vatra Dornei si anume Sincarom ; pleaca de la autogara IDM Basarab ; langa gara CFR Basarab. tel. e 021.310.75.71 ; nu circula martea; o cursa dus e 110 lei ; dus si intors e 190 lei.
La dus, are plecari din Buc. de la ora 14 si ajunge la Vatra Dornei la 23.40; asta inseamna o plecare in 25.07.18 si o noapte in plus de cazare la hotel, ca sa nu se piarda ziua de 26.07.18.
La intoarcere, din Vatra Dornei la Bucuresti se pleaca la 21.30 in data de 29.07.18 si se ajunge la 06.30 in Bucuresti.Doar retur ar fi 94 lei costul biletului.
O sa sun maine sa vedem ce spun cei de la companie si daca se poate rezerva si plati tur-retur.
Ar fi inca o modalitate, daca nu dorim cu trenul.
Iselin:
Buna seara grup optimist :kissing: Eu am rezolvat problema...mi am luat bilet la trenul despre care vorbea Rami , IRN 1653 Bucuresti - plecare 21: 30 , sosire Vatra Dornei 07:14....La vagon de dormit...
Exista si varianta Timisoara, pentru care am optat la întoarcere deoarece la dus nu am gasit locuri la vagon de dormit... Așadar, grabiti- va, la vagonul de dormit se epuizează repede locurile mi - a spus funcționarul CFR, iar prețul biletului este influentat de data cat mai anterioară călătoriei.
Iselin:
Inteleg ca n - am mai pleca din VD...
Gasim o soluție si pt asta.... :dance:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă