Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Rami:
Gabriela, e trista vestea, dar, oricum, multumim mult pentru efortul tau!
Asta e!
Daaa, Gigi a avut dreptate :bow:
Din pacate pentru noi!
El chiar stie cum stau lucrurile astea....
Eu am gasit urmatoarea varianta de a merge cu trenul , trenul IRN 1653, București Nord- Vatra Dornei!
Pleaca la 21.30 din București, și 22.28 din Ploiești Sud, și ajunge la 7.14 in Vatra Dornei!
Exista si varianta de loc la cuseta, si asa am ajunge o idee mai odihniti! Vedem, ne gandim zilele astea!
Ar trebui sa plecam miercuri seara, ca joi sa ne putem caza pe la pranz!
Eu asta varianta am gasit-o!
Vorbim!
O seara buna tuturor si o noapte linistita :angel:
Angela T:
E foarte bine la cuseta. Am călătorit de multe ori seara la cuseta si este foarte sigur si confortabil, si cu atat mai mult ca suntem mai multi/multe va fi foarte sigur. 8)
Rami:
Atunci mergem pe mana ta :giggle:
Adica, eu merg pe mana ta :D
Serios vorbind, daca tu zici ca e mai bine asa, luam varianta asta in calcul!
Si multumim pentru sfat Angela!
Noapte buna :smitten:
Rami:
Și am uitat sa va mai spun ca pentru întoarcere există trenul 1654 pe care il putem lua si din Pojorata la 22.44 si ajunge in Bucuresti la 7.28!
Asta, daca nu ne gandim la alta varianta la intoarcere ...
Eu asta am gasit!
Noapte buna! :angel:
Emilia:
Buna,sunt Emilia din Ploiesti,imi pare rau ca nu vom calatori cu microbuzul,inseamna ca ramane doar varianta trenului pt care optez si eu,insa cum facem sa procuram locuri apropiate?Cred ca mai usor e daca vorbim la tel,nr meu e 0726 183730,poate dragi colege sunteti de acord sa va puneti nr tel pe forum.va multumesc si astept raspuns .Cu drag
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă