Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
oli:
--- Citat din: STGABR din Sâmbătă, 07 Iulie 2018, 18:54 ---Bucuresti - Ploiesti - Sinaia - Predeal - Brasov - Tusnad - Miercurea Ciuc - Gheorghieni - Lacul Rosu - Bicaz - Borca - Brosteni - Vatra Dornei
1.Angela T.
2.Brandusa T.
3. Mirela M - urcare din Ploiesti
4. Emilia(Ploieşti)
5. Mirela I.
6. Ramona P-urcare din Ploiesti
7.Gabriela Stochian din Bucuresti
8. Olivia B- in caz ca prezenta mea schimba optiunea de transport
Sigur pana saptamana viitoare vom fi mai multi pe lista din Bucuresti. Si eu imi doresc sa merg cu microbuzul.
--- Terminare citat ---
wonderland:
:faint:
--- Citat din: FCarmen din Duminică, 08 Iulie 2018, 10:42 ---Buna ziua.doresc sa ma inscriu la aceasta excursie.inteleg ca dupa ce ma inscrieti voi putea contacta agentia?multumesc
--- Terminare citat ---
FCarmen, fiecare se inscrie personal, individual. E o decizie personala, asumata. Nu inscrie nimeni pe nimeni nici macar pe listele de transport! Noi, cei de pe aici, cel mult te indrumam, raspundem la intrebari punctuale...
Mai sunt 2 locuri anuntate.
Ideal ar fi sa citesti foarte bine prezentarea excursiei, conditii, cerinte, program etc...Intrebarile tale indica foarte clar faptul ca n-ai citit nici macar pe diagonala prezentarea excursiei care e pe pagina 1 a acestui topic, sau pe site, la excursiile lunii iulie. In prezentare gasesti si pasii pentru inscriere in excursie.
Ca sa iti scurtez un pic...calea, iata link-ul catre site - unde gasesti si detalii excursie si formularul de rezervare.
http://www.singlescamp.ro/eveniment/calimanii-la-stana-la-calarie-drumetie-26-29-iulie-2018/
Succes!
PS - scuze pentru tonul un pic acid. Avem experiente care arata ca e un factor de risc pentru atmosfera ulterioara - daca cineva da semne ca n-a citit nimic de pe forum, macar o prezentare a unei excursii, daca nu Regulamentul si altele, dar vrea sa fie inscris in excursie :( :slap:).
Dar nu-i musai sa am dreptate. :crazy2:
wonderland:
Oli, fii sigura, fiecare persoana care se adauga azi-maine, va face diferenta!!!!! :thumbup: :applause:
PS - listele se iau cu copy-paste, nu cu citat/quote.
Bucuresti - Ploiesti - Sinaia - Predeal - Brasov - Tusnad - Miercurea Ciuc - Gheorghieni - Lacul Rosu - Bicaz - Borca - Brosteni - Vatra Dornei
1.Angela T.
2.Brandusa T.
3. Mirela M - urcare din Ploiesti
4. Emilia(Ploieşti)
5. Mirela I.
6. Ramona P-urcare din Ploiesti
7.Gabriela Stochian din Bucuresti
8. Olivia B- in caz ca prezenta mea schimba optiunea de transport
theo365:
--- Citat din: FCarmen din Duminică, 08 Iulie 2018, 10:42 ---Buna ziua.doresc sa ma inscriu la aceasta excursie.inteleg ca dupa ce ma inscrieti voi putea contacta agentia?multumesc
--- Terminare citat ---
Buna Carmen
Inscrierea la orice actiune se face completand formularul de inscriere de la acea actiune , la final apesi butonul -rezerva acum-
Vei primi un mesaj automat la adresa de e-mail indicata , unde vei afla detalii cu privire la plata . Sfatul meu este ca totusi sa suni in agentie sau sa trimiti un e-mail , pt. a te asigura ca inca mai sunt locuri libere pt care inca nu s-a efectuat plata !!!!! Succes !!!!
theo365:
;D Mda , acum am observat ca deja ai primit raspunsul *|* *|* :flori:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă