Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018

<< < (8/38) > >>

STGABR:
Ma alatur si eu la lista de transport din Bucuresti: GABRIELA STOCHIAN

STGABR:
Bucuresti - Ploiesti - Sinaia - Predeal - Brasov - Tusnad - Miercurea Ciuc - Gheorghieni - Lacul Rosu - Bicaz - Borca - Brosteni - Vatra Dornei                         

1.Angela T.
2.Brandusa T.
3. Mirela M - urcare din Ploiesti
4. Emilia(Ploieşti)
5. Mirela I.
6. Ramona P-urcare din Ploiesti
7.Gabriela Stochian din Bucuresti

Sigur pana saptamana viitoare vom fi mai multi pe lista din Bucuresti. Si eu imi doresc sa merg cu microbuzul.

alina visan:
Buna ziua, ma inscriu si eu la lista de transport cu plecare din Iasi.

LISTE TRANSPORT

Iasi  - Targul Frumos - Pascani - Falticeni - Gura Humorului - Campulung Moldovenesc - Pojorata - Vatra Dornei   

1.Codruta S.(Pascani)
2.Steluta C.( Pascani)
3. Visan A. (Iasi)

wonderland:

--- Citat din: STGABR din Sâmbătă, 07 Iulie 2018, 18:54 ---Sigur pana saptamana viitoare vom fi mai multi pe lista din Bucuresti. Si eu imi doresc sa merg cu microbuzul.

--- Terminare citat ---

Da, dar nu se stie daca agentia va mai poate ajuta, asa din scurt. Eu cred ca week-endul asta e numa bun de mobilizare.  :angel:

Rami a observat bine. Nu s-a spus ca n-ati fi, doar ca nu ati optat pentru transport organizat. Si v-a oferit si suficiente argumente. Hai...spor!

FCarmen:
Buna ziua.doresc sa ma inscriu la aceasta excursie.inteleg ca dupa ce ma inscrieti voi putea contacta agentia?multumesc

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă