Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Rami:
Buna seara tuturor,cunoscuti,sau necunoscuti ;)
Merg si eu in Calimani :yeah:
LISTE TRANSPORT
Iasi - Targul Frumos - Pascani - Falticeni - Gura Humorului - Campulung Moldovenesc - Pojorata - Vatra Dornei
1.Codruta S.(Pascani)
2.Steluta C.( Pascani)
Bucuresti - Ploiesti - Sinaia - Predeal - Brasov - Tusnad - Miercurea Ciuc - Gheorghieni - Lacul Rosu - Bicaz - Borca - Brosteni - Vatra Dornei
1.Angela T.
2.Brandusa T.
3. Mirela M - urcare din Ploiesti
4. Emilia(Ploieşti)
5. Mirela I.
6. Ramona P-urcare din Ploiesti
Abia astept sa vina ziua de 26 iulie *|*
Bon Voyage - interne:
Numarul participantilor care au optat pentru transportul din Bucuresti este foarte mic, de aceea nu se va putea organiza.
Avem rugamintea sa luati in considerare alte mijloace de transport pana la destinatie.
Insotitorul grupului va reveni cu sugestii in ajutorul vostru.
Va rugam sa ii comunicati ghidului ora la care veti ajunge la locatie.
Bon Voyage - interne:
Datorita numarului mai mare de cereri, am suplimentat cu 2 camere la cazare.
Rami:
Buna tuturor!
Sa inteleg ca sunt asa de putini participanti din zona Bucuresti, Ploiești...?!
Sau nu ati avut timp sa va inscrieti?!
Daca sunteti, va rog sa va mobilizati si sa va inscrieti :worship:
Daca nu se se mai organizeaza transportul din București,ceea ce s-a si anunțat, vom pierde toate obiectivele de pe drum, Lacul Rosu, Cheile Bicazului, Baile Tusnad :'(
Ar fi asa de pacat...
Daca, rămâne sa mergem pe cont propriu, eu am gasit varianta de a pleca cu trenul!
Exista trenul IRN 1653, si pleaca din Ploiesti Sud la ora 22.28, pe 25.07, si ajunge la Vatra Dornei la ora 7.14, pe 26.07
Asta e varianta pe care am gasit-o!
Sanatate multa tuturor si zile frumoase cu spor in toate sa aveti :angel:
Si va rog, daca mai sunt din zona Bucuresti, Ploiesti..., sa va inscrieti, poate mai avem o sansa sa vedem si celelalte obiective, si sa ne cunoastem mai bine si sa ne bucuram unii de altii, pe parcursul drumului, asa cum s-a intamplat anul trecut, și cum ne-a confirmat si ne-a sfatuit si Mimi...
Rami:
Si am uitat sa va mai spun ca am mai mers de cateva ori cu transport organizat si atmosfera a fost superrr faina in microbuz, parerea mea, mai fain decat sa mergi de unul singur...
Acum, cum credeti voi...
O dupa amiaza frumoasa va doresc! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă