Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Frumuseti unice ale Buzaului turistic 25 - 28 mai 2018

<< < (2/7) > >>

Cgabriela:
Eu sunt din Bucuresti si excursia asta s-a potrivit cu programul meu. Oricum, mi-am propus sa vizitez mai multe zone din tara, în care n-am avut ocazia să merg până acum. Sper sa fie un început promițător!

Mariana10:
Ma bucur, Cgabriela! Amandoua suntem nou-venite.. Sper sa ramanem cu amintiri placute din prima noastra excursie cu Singles Camp. Am fost pe Penteleu, cu multi ani in urma, in excursie de o zi.. Mi-am dorit mereu sa revad acele locuri superbe!

Cgabriela:
Am vazut ca la alte excursii deja se discuta, se fac planuri...aici tăcere. Sunt curioasă, daca nu se înscriu suficiente persoane, se mai face excursia?

costi31:
Mergi pe incredere Gabriela !...Sigur se face ! ( asa am citit pe forum  :) si eu cred la fel )... si la mine e prima oara :giggle: doar ca in alta excursie ! ;)

admin:
TOATE excursiile se tin Gabriela. Faptul ca nu se discuta nu este un indicator ca nu sunt inscrisi...si am mai explicat pe forum ca "tacerea" nu ni se datoreaza noua organizatorilor... :-[ ::) :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă