Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Frumuseti unice ale Buzaului turistic 25 - 28 mai 2018

<< < (3/7) > >>

Cgabriela:
Multumesc  :)
Sper ca nu a sunat a repros sau nemultumire pentru ca nu asta a fost intenția mea....ca orice lucru nou, sunt multe necunoscute si eram curioasa să aflu mai multe detalii, cum ar fi cine mai participa....am urmat sfatul lui wonderland, sa incerc sa-i cunosc pe ceilalți înainte de a merge în excursie  ;)
E bine si daca voi afla la momentul excursiei, am rabdare   :)
Si merg pe incredere, cum m-a sfătuit si Costi!  :)
O zi frumoasa!

wonderland:
Pai, nici Admin nu te-a "certat". Doar a reluat o precizare.
Sfatul meu a fost bun, iar tu ai dat un exemplu bun si, sper si un imbold, celorlalti.  ;) :thumbup:

admin:
Cand o sa ma cunosti o sa realizezi ca este departe de mine modul de a face reprosuri, a "certa". Nici nu-mi pot permite asa ceva si aici nu era absolu de loc cazul... Atrag atentia doar atunci cand cineva sare calul si supara pe ceilalti. Dar astea sunt cazuri rare, foarte rare...

Exprimarea mea este mai inginereasca, mai cazona, am mai explicat eu asta, ca atunci cand vreau sa subliniez ceva prefer sa folosesc felul direct, decat cel imbracat... :) Poate ca subtilitatile si floricele altereaza intelesul deplin a ceea ce vreau sa transmit.

Platforma aceasta este la dispozitia voastra, creand posibilitatea dialogului. Multi insa inteleg ca eu trebuie sa il stimulez, ori cat de mult mi-ar placea a particip la discutii cu voi, nu am timpul necesar. Daca as face o medie de munca pe zi, cred ca media este de 12 ore...Sunt atat de lucruri necesar de rezolvat, organizat, pregatit si atat de multe de gandit in perspectiva. Tin mult ca acest proiect sa supravietuiasca si dupa retragerea mea, ori asta inseamna o modularizare perfecta. La asta lucrez mult...Sa nu se inteleaga gresit, vremea retragerii nu e chiar aproape, dar o autofunctionare are nevoie de multa pregatire...De aceea deja am inceput. 

Gabriel:
Ziua buna ! Luna mai a sosit.....si ne pregatim usor,usor de frumusetile Buzaului turistic. Ca si insotitor de grup,ma bucur ca veti vedea obiective frumoase,ca veti parcurge zone deosebite,iar atmosfera trebuie sa fie una speciala ! Locatia de cazare este situata intr-o zona cu perspective faine asupra barajului de la Siriu !

Cgabriela:
Buna seara!
Am citit undeva ca barajul si lacul de la Siriu reprezinta unul dintre cele mai frumoase locuri din tara, asa ca abia astept sa vad cu ochii mei!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă