Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018

<< < (11/25) > >>

admin:
Tania, o sa fiti anuntati din agentie. Cele doua rute vor fi mentinute, dar este nevoie de o repartizare. Ai incredere ca lucrurile sunt sub control si vor fi organizate asa cum s-a promis.

Picioreateodora:
Buna seara . Sunt Piciorea Teodora si eu particip la această excursie si as dori sa ma înscriu pe lista . Eu as dori sa ma urc din Ploiești, în zilele următoare voi achita si transportul . O seara plăcuta

Irina L:
Buna ziua. M-am inscris pentru lista de transport cu plecare din Iasi, dar nu am citit bine toate informatiile si am uitat sa platesc trasportul la ultima rata. Pot sa-l platesc acum sau e prea tarziu?
Multumesc frumos.

wonderland:
Irina L, nu cred ca e tarziu, dar pentru astfel de informatii cel mai bine e sa scrii un email pe adresa agentiei.
Sau, faci plata, mentionand:contravaloare trasport din Iasi, excursie Maramures si trimiti apoi copie dupa documentul de plata. :)

Pentru Teodora si ceilalti care asteapta microbuzul pe a doua ruta cu plecare din Bucuresti, luati in considerare mesajul lasat de Admin:

--- Citat din: admin din Marți, 24 Aprilie 2018, 16:41 ---Tania, o sa fiti anuntati din agentie. Cele doua rute vor fi mentinute, dar este nevoie de o repartizare. Ai incredere ca lucrurile sunt sub control si vor fi organizate asa cum s-a promis.

--- Terminare citat ---
keep calm and enjoy!

mihaela comisel:
Buna ziua,  *|*

Daca este cineva din Bucuresti care renunta la acasta iesire (fiind pe lista de transport),
sunt gata sa-i preiau locul.

Multumesc anticipat!

Mihaela Comisel :flori:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă