Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018

<< < (10/25) > >>

Misona:
Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:
1. Cristina P (Craiova)
2. Roxana S (Bucuresti)
3. Liliana O. Bucuresti
4.Simona C. (Craiova)
5. Florentina T. (Bucuresti)
6. Simona C (Bucuresti)
7. Ariadna B. (Bucuresti)
8. Gabriel U. (Bucuresti)
9. Emanuel G. (Bucuresti)
10.Gabriela Munteanu (BUCURESTI)
11.Ileana Nae ( BUCURESTI)
12. Roxana O. (Bucuresti)
13.Elena M. (Bucuresti)
14.Verona P. (Bucuresti)
15. Armand C. (Craiova)

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
3. Irina G (Iasi.)
4. Cristina M
5. Teodora M

roxanas:
  Buna Costi. Nu cred ca mai apare alta lista cu plecare din Bucuresti (cel putin). Asa cum zice si Wonderland, lumea care vine e de prin toate zonele tarii, asa ca...
De povestit, de prin lume adunate, vom povesti in Maramu, o sa avem ocazii, sigur. Povesteam pe lungul drum pina la Maramures, dar vad ca drumurile noastre sunt diferite.   Dar sunt convinsa ca dupa aceasta excursie vom aveam multe de povestit aici, pe forum. Zic din experienta excursiilor cu SC, avuta pina acum. Intotdeauna s-a vorbit mult dupa excursiile in care am participat. Deci...abia astept si aceasta excursie. Si sa sti Lidia (ghidul nostru)ca abia astept sa te reintilnesc!  *|*

Tania S.:
Buna,
Eu astept si celalalt microbuz cu plecare din Bucuresti,sunt din Ploiesti si cred ca pe acest traseu s-ar mai gasi participanti la excursie.Altfel nu cred,cat de putini am fi,sa ne putem "lipi" la primul microbuz/miniautocar.Sper ca se va gasi o solutie si pentru cei care nu se regasesc in listele de transport deja completate sau macar sa avem vesti,sa ne putem organiza independent.O zi frumoasa sa aveti!

Misona:

--- Citat din: Tania S. din Marți, 24 Aprilie 2018, 09:18 ---Buna,
Eu astept si celalalt microbuz cu plecare din Bucuresti,sunt din Ploiesti si cred ca pe acest traseu s-ar mai gasi participanti la excursie.Altfel nu cred,cat de putini am fi,sa ne putem "lipi" la primul microbuz/miniautocar.Sper ca se va gasi o solutie si pentru cei care nu se regasesc in listele de transport deja completate sau macar sa avem vesti,sa ne putem organiza independent.O zi frumoasa sa aveti!

--- Terminare citat ---

Buna Tania!
Este posibil ca cei din Bucuresti sa se fi inscris deja in mare masura, suntem 15 inscrisi si mai este loc de inca 4 (cel mai mic microbuz are 19 locuri sau se poate inchiria o masina mai mare), cum spunea si Wonderland, Bucurestiul nu mai este fruntea SCT demult, astfel incat te sfatuiesc sa iei in considerare varianta in care nu se va organiza cel de-al doilea microbuz din Bucuresti pe ruta Ploiesti-Brasov.

Poate idenifici o varianta sa vii si tu pe ruta  Buc-Pitesti-Rm Valcea, de la Ploiesti ai doar 60 km-o ora pana in Buc

Succes si sa ne vedem cu bine!

Tania S.:
Multumesc,Misona,
stiu ca nu este o distanta considerabila,as fi preferat insa varianta propusa initial,asa proiectasem calatoria...recunosc am luat in calcul si timpul si costurile .Acum trebuie achitat si transportul,deci mi-ar prinde bine un raspuns oficial din partea organizatorilor ca sa stiu ce platesc.Cred ca mai astept putin,cum spuneau si Lidia&admin la un moment dat  : este timp suficient...:-)))
Daca nu voi avea alternativa am sa aleg ruta Buc-Pitesti...
Multumesc,sper sa ne vedem cu totii sanatosi si voiosi!!!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă