Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pe potecile ciobanilor din Marginimea Sibiului. Drumetie la stana 1-3 iunie 2018

<< < (14/21) > >>

Madalina:
Buna ziua, tuturor! Plec cu microbuzul din Galati si ajung la Sibiu pe la ora 14:00. Ma poate lua cineva cu masina din Sibiu? N-as vrea sa ratez primul traseu. Daca ora 14 este tarzie, ma gandesc sa plec cu o zi mai devreme. E vreo doamna/domnisoara dispusa sa impartim cazarea?

getaravi13:
Hello,
eu sunt "copilot" in masina lui  Gigel  :thumbup:
Metrou Pacii , ora 7.00 este ok pt mine

Ne vedem vineri *|*

Masina 1
1. Mariana V, alias Gigel (lasa un nr de contact?)
2.Geta S
3.

Masina 2
1. Valeriu C. tel: 0732871817, valeriucoconcea@yahoo.com
2.
3.

Masina 3
1. Florin F. Tel: 0724.556.468
2. Mirela O.;
3

getaravi13:
Pardon , ora 8.00  ;D ;D

gigel:
buna ziua,

eu sunt de acord cu tot ceia ce sa propus cu o mica modificare   a si propune ca ora de intanlire sa fie la 7,15 /7,30  ca la ora 8 sa fim deja la drum

daca la 7,30 vom fi toti prezenti...vom evita aglomeratia din Bucuresti de dupa 7,30 pina ne organizam la masini timpul trece si daca la 8 suntem iesiti din Bucuresti cred ca vom fi ok..

Ce parere aveti???  cine doreste sa ia legatura cu mine adresa de e-mail este vasilemar67@gmail .com

multumesc Geta.S pentru companie, *|* *|*

astept pareri...

o zi buna! :)

Madalina:
Buna ziua! Am sunat la autogara din Sibiu. Nu au transport din SB spre Rau Sadu. Rog pe cineva sa ma ajute cu transportul. Ajung in SB  pe la ora 14:00. Altfel voi fi nevoita sa renunt la excursie. O zi frumoasa!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă