Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pe potecile ciobanilor din Marginimea Sibiului. Drumetie la stana 1-3 iunie 2018

<< < (12/21) > >>

oviarad:
Ei hai Florin ca fara ploaia de pe Cozia nu mai era asa palpitanta coborarea :) si probabil nici recolta de capuse :) Mie mi-a placut si ploaia si cazaturile de pe poteca si plimbarea pana sus si ceaiul si ciorbita de la cabana  :) sigur nu aveau aceasi savoare fara ploaia respectiva :)

valivalahul:
Ca sa nu stam inghesuiti pentru ca avem si bagaje, pun la dispozitie 2-3 locuri libere in mijlocul auto propriu.Mergeti in siguranta cu mine, am multe deplasari in tara si sunt cu revizia la zi  :kissing:Doritorii ma pot contacta la adresa de e-mail: valeriucoconcea@yahoo.com
1. Piciorus Ionut - Bucuresti
2. Geta Stan - Bucuresti
3. Magda Filip - Bucuresti
4. Mariana Vasile - Bucuresti: auto cu 3 locuri libere
5. Valeriu Coconcea- Bucuresti-Colentina : auto cu 3 locuri libere
6.Florin Franciuc - Bucuresti: auto cu 4 locuri libere
7.Mirela Olteanu - Bucuresti
8. Delia N.- Bucuresti
9, Camelia Corne-Bucuresti

gigel:
buna ziua,

:happy: :happy: :happy: asta de concurenta....domnul Valivalahul a intrat in companie ;) ;) eu nu ma pot lauda cu aceleasi drumuri ca si el ....cine doreste sa mearga cu mine le stau la dispozitie

precizez un singr lucru, care pentru unele persoane e ff important,  in ciuda faptului ca sint cu numele de Gigel sunt o persoana de sex feminin  :giggle: :giggle:

sa aveti o zi frumoasa!

oviarad:
gigel  pe mine m-ai convins, eu nu merg in excursie dar vin cu tine cu masina  :angel: :)

Flo_rin:
Suntem 9 persoane in 3 masini. Propun sa plecam la 08.00 dimineata de la metrou Pacii si sa mergem impreuna dar nu e obligatoriu.
Pentru contact: 0724.556.468.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă