Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pe potecile ciobanilor din Marginimea Sibiului. Drumetie la stana 1-3 iunie 2018

<< < (5/21) > >>

relami:
Buna ziua tuturor! As merge si eu, daca mai sunt locuri libere si daca cineva care pleaca din Bucuresti mai are vreun loc disponibil pentru o ratacita de ultim moment...

Tillinger Maria:
Buna tuturor!Eu ma duc din Carei prima data si sunt tare curioasa! :dance:

gigel:
buna ,

poate se trege linie la cite persoane suntem din  Bucuresi si zone din traseul inspre Sibiu si poate totusi se organizeaza si transport,,,cu plecarea mai dimineata,

ce zice ti???

o seara frumoasa!  :help:

wonderland:
@relami, mai sunt 6 locuri. vezi pe site, click pe link: http://www.singlescamp.ro/eveniment/pe-potecile-ciobanilor-din-marginimea-sibiului-drumetie-la-stana-1-3-iunie-2018/
Desi, din ce retin, parca nu esti prea...noua  :),amintesc totusi ca pasii sunt: rezervare (inscriere si plata), apoi lansare cereri/oferte de grupaj :) ::)
Sau poate te refereai doar la transport nu si la excursie, caz in care imi cer scuze pentru interventie.  :magic:

relami:
Wonderland, imi multumesc pentru precizari si ai perfecta dreptate, numai ca mai e destul de putin pana la excursie si daca vad ca macar teoretic nu plec singura din Bucuresti, achit inediat si integral excursia azi maine. Si daca plecam cu trenul, ideea e ca n am chef sa plec singura.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă