Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Poiana Narciselor, cetati si palate 11 - 13 mai 2018

<< < (4/5) > >>

krondia:
Narcisele, vedetele excursiei noastre, ne asteapta  :) Uitati cateva imagini din dimineata aceasta
Anul acesta au inflorit mai devreme, fiind foarte cald dar, din pacate sau din fericire, stiu sa se ascunda bine in padure :) Asa se face ca nu oricine le si gaseste. Veniti cu noi si vom descoperi impreuna poienile cu narcise din Dumbrava Vadului. Prin telefon nu am cum sa va ghidez... (ma sunase o doamna in 1 mai dezamagita ca a venit in dumbrava si nu a gasit nicio narcisa...)

Am dat o fuga si pe Valea Dejaniului, unde vom poposi in cele doua nopti si am descoperit un loc foarte linistit, in mijlocul naturii.
Foarte frumoase locurile de aici, de la poalele Fagarasilor, mai ales acum, la inceput de primavara, cand totul e verde si curat. Nu imi venea sa mai plec, e aici asa o pace in toate, departe de 'lumea dezlantuita'.

Cine mai vine cu noi? Am primit mai multe telefoane dar aici pe forum e asa liniste...

Nadia:
Multumesc pentru invitatie si eu voi fi alaturi de voi.
Imaginile  Dianei, te invita cu dragoste, cu frumusete si cu o anumita solemnitate sa le descoperi.
Vom avea prilejul sa simtim  cum natura ne imbata cu mirosuri placute,  ne vom bucuram  de intalnirea cu muntele, dar vom simtii si o tacere invaluita in mister, intr-un cuvant o alta latura a vietii ce trebuie cunoscuta.
Astept cu nerabdare excursia si informatii despre transportator

Bon Voyage - interne:
INFORMATII TRANSPORT

Traseu :  Bucuresti - Sinca Veche - Fagaras - Bucuresti

Plecare  din Bucuresti la ora  07:45 statia Aurel Vlaicu
Nr. microbuz:   B 340 NEW
Nume si nr tel sofer: VIOREL  0763675739 

Pentru conexiuni la traseu, sunati soferul si stabiliti locul de imbarcare si ora.

krondia:
Multumesc, Nadia pentru sustinere :) A mai ramas chiar foarte putin.

Maine dimineata va rog frumos sa nu intarziati, plecarea va fi la 7:45 din Bucuresti astfel incat sa putem vizita toate obiectivele din program in tihna.

Notati-va numarul meu de telefon si sunati-ma daca intampinati vreo problema:
Diana Lupu 0720048744

Vremea se anunta frumoasa dar e posibil sa mai fie si ceva averse. Mergem intr-o zona de munte unde vremea se schimba foarte usor.
Va recomand sa aveti la voi o haina de ploaie impermeabila, de preferat de munte, nu de oras, o haina mai groasa, incaltaminte impermeabila si care sa nu alunece, pentru traseele mai accidentate. Vom merge putin si prin padure, atat la Rasnov cat si in dumbrava cu narcise unde este posibil sa fie putina umezeala.

Si, nu in ultimul rand, lasati toate grijile acasa si aduceti, in schimb, cat mai multa veselie si buna-dispozitie :) am sa mai aduc si eu tot ce gasesc din Brasov...

Pe maine, drum bun, ne vom intalni dimineata la Sinaia unde vom incepe programul cu vizita castelelor Peles si Pelisor.

krondia:
O mica parte din locurile pe care le-am colindat impreuna cu un grup vesel de oameni faini, dornici sa descopere minunatiile Tarii Fagarasului.
Impresii si mai multe detalii in zilele urmatoare...

Abatia cisterciana

Casa memoriala Badea Cartan

Lacul de pe domeniul manastirii Sambata de Sus

Poiana cu narcise din Dumbrava Vadului

"Micul" dejun

Oaza de verdeata de langa pensiunea Roua Muntelui, Dejani

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă