Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petreceri in Marginimea Sibiului 14 - 16 decembrie 2018
pinkpanthere:
Se vor afisa aceste date, cu siguranta. Oricum , ne vom intalni6 cu totii la 8.30 la Moll Pacii si o sa vedeti cum ne vom recunoaste cu totii. Microbuzul va fi acolo.
Wanderer:
Seara buna tuturor!
Pentru cei care sunt la prima excursie cu acest gen de transport, stabilit ulterior, in functie de numarul de doritori: de regula, datele privind transportul se transmit din agentie cu 1-2 zile inainte de plecare.
Ma refer la ceea ce lipseste acum: numarul masinii, nr de telefon al soferului. Probabil ca sunt informatii inca neprimite de Bon Voyage de la firma de transport.
Cred ca Bon Voyage a dat acest mesaj ca sa stim ca e totul in ordine, avem transportul asigurat, este "a work in progress".
Nu va faceti griji, mesajul cu informatiile lipsa va aparea cu siguranta maine sau poimaine. In fond, sunt doar niste date pe care trebuie sa le introducem in telefon, pentru situatii de urgenta. Ceea ce e important am aflat: vom merge cu un microbuz direct pana la Gura Raului (yaay!).
Asa ca spor la facut bagaje si ales fulare asortate la rucsac. Caci se pare ca vom avea zapadaaaa! :yeah: Asta daca e sa dam crezare informatiilor de pe Accuweather. Eu una ii consideram demni de crezare cu ochii inchisi, pana in ziua in care in Bucuresti, intr-o zi de august in care te topeai de canicula (peste 40 de grade), Accu anunta 29 de grade si ploaie... O0 Ce e drept, nu i-am mai prins cu... ocaua mica de atunci. Poate ca au trecut la sistemul metric, intre timp. :)
Seara frumoasa si sa ne vedem cu bine vineri dimineata!
pinkpanthere:
Zapada? ... Olala ... abia astept! O sanie cu cai ... ceva?
Vio7:
Buna dimineata,
Va propun sa refacem lista...sub aspectul confirmarii ferme. Exista riscul de a merge 2 persoane sau 30. Haideti sa vedem cu ce echipa jucam!
1. Vio7
O zi minunata! *|*
Rodica_I:
Buna dimineata , daca avem locul , este suficient, oricum pe sofer nu-l sunati decat daca este strict nevoie ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă