Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Apuseni. Tara motilor 28 aprilie - 2 mai 2018

<< < (41/55) > >>

oviarad:
Toate bune si frumoase, toti ne vor doar de bine, dar bagajul? cine ma ajuta sa-mi fac bagajul? eu inca sunt in dilema, mi-am pus cam multe haine cred ca voi continua excursia pana le port pe toate :)  :angel:
Era sa vin cu bicicleta, numai ca intradevar s-a potrivit sa am ceva de dus in zona asa ca vin cu busul, in plus mai am nevoie sa fac doua opriri la Salonta si Beius pentru un alt job :)

wonderland:
cate o tinuta pentru fiecare camera (schimbata) si ceva de drumetie, de ajuns :giggle:

oviarad:
Asa ma gandisem si eu, dar la final am constatat ca sunt cam multe, dar sigur voi merge pe undeva dupa, pana le port toate :) oricum am multe neamuri in zona in plus sunt vreo 100 de km pana la ai mei acasa(unchii care m-au crescut), poate le fac o vizita inopinanta :)

oviarad:
Eu am ajuns  ;)

Mimi:
Salutare ,Wonderland ! Salutare Istanbul! Salutare ,Sarmizegetusa! Cum e la voi ? La noi e minunat!
Cascade,pesteri,groapa,Avram Iancu,toate sunt o încântare! Mulțumim,S.C.si Gigi !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă