Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Apuseni. Tara motilor 28 aprilie - 2 mai 2018

<< < (40/55) > >>

oviarad:
Multumim admin pentru urarile de bine, eu sunt un pic dezamagit ca nu am reusit sa ajung la Sibiu asa cum dorisem, mi-ar fi placut sa va cunosc inca de pe autocar, dar nu-i nimic, imi iau revansa la pensiune  :D.
Sunt plin de entuziasm, vorbeam azi cu un prieten ca doar fizic mai sunt in Arad, psihic sunt deja in drum spre Garda, plecat cu sorcova-dar asta e alta poveste   :D
Drum bun tuturor. Abia astept sa ne intalnim.

noiembrie:
Sa nu uitam regula nr 1-Nu avem asteptari.
Tot ce se intampla e la superlativ!

Sa nu uitam sa punem in bagaj esentialul,cei din Alba sa ne tina la curent cu vremea si sa nu intarziem
la locul de intalnire.

Mimi:
 Inca putin si ne vedem .
Multumim , Gigi de urari .Abia astept sa vad o alta parte minunata din frumoasa noastra tara .
Imi aduc aminte cu mult drag de Apusenii de vara de la Pensiunea Alex Padis unde ne-am simtit extraordinar .
Dragi colegi si drage colege de drumetie , sa ne vedem cu bine la microbuz si ,respectiv , la pensiune !
Sa inceapa minivacanta !

wonderland:
Drum bun si voie buna. Sa aveti grija de cei noi. Sa nu-i lasati sa-si faca de cap, adica.  :magic:
Hai ca daca ma mai uit pe liste, chiar ma apuca regretul ca eu n-am avut cum sa vin... Chiar daca cica sunt ursi, sacali si pisici salbatice.  :)

Syzygium:
Multumim tuturor pentru urari.
Promitem ca o sa avem grija si de noi si de cei noi si de lighioane  :laugh: (ca doara suntem ecologisti)
Din experienta din  excursiile trecute, nu are cum sa nu fie atmosfera faina.
Va dam de veste la intoarcere.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă