Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii din Predeal in Bucegi, Baiului si masivul Piatra Mare. 23 - 25 martie

<< < (2/12) > >>

viorica1960:
Ai perfecta dreptate, venind cu grupul m-as putea integra mai repede. Eu vin din Constanta . Mi-ar fi fost mai usor sa ajung la Predeal cu masina mea dar voi cauta o solutie, o las intr-o parcare in Bucuresti. Daca nu voi pleca din Ploiesti pentru ca acolo am unde parca cateva zile.
Va doresc, tuturor, o duminica placuta.

wonderland:
Viorica, recomandarea Krondiei vizeaza in special pe cei care pleaca din Bucuresti, vin din apropiere sau traseul lor trece oricum prin Bucuresti. Transportul in comun da un farmec aparte calatoriei si leaga mult grupul, atmosfera.

--- Citat din: viorica1960 din Joi, 11 Ianuarie 2018, 20:47 ---As dori sa vin cu masina proprie pana la Predeal, este mai simplu pentru mine, dar nu stiu unde trebuie sa anunt acest lucru.

--- Terminare citat ---

La aceasta excursie sunt date doua tarife, dupa cum scrie chiar la inceputul prezentarii excursiei:

--- Citat din: admin din Marți, 12 Decembrie 2017, 15:15 ---Tarif:  430 lei/ persoana - cazare in camera DBL pentru cei care vin cu microbuzul*
                   380 lei/persoana - cazare in camera dubla pentru cei care vin direct in Predeal
--- Terminare citat ---

Deci, nu trebuie sa anunti, ci pur si simplu achiti tariful corespunzator optiunii alese (cu microbuzul/direct la Predeal.

Ai si varianta sa mergi cu masina pana in Bucuresti si de acolo cu microbuzul. De fapt, cam asa au procedat, din ce am vazut la alte excursii,  concitadini de-ai tai.  ;)

viorica1960:
Multumesc. Astept cu nerabdare aceasta excursie.

Bon Voyage:
La aceasta excursie mai sunt doar 4 locuri disponibile.

Liliana 58:
Buna ziua
  Sunt nou intrata in grupul d-voastra si m-am inscris pentru excursia din 23-25 martie.
Sper sa ne simtim bine si sa ne cunoastem
  Lili

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă