Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii din Predeal in Bucegi, Baiului si masivul Piatra Mare. 23 - 25 martie

<< < (3/12) > >>

Bon Voyage:
MAI SUNT DOAR 2 LOCURI DISPONIBILE LA ACEST EVENIMENT.

Bon Voyage - interne:
Rugam toti participantii din Bucuresti inscrisi la aceasta excursie, sa se inscrie pe lista de transport:

1.

admin:
Inainte de a incepe inscrierea tin sa va explic un lucru pe care cei vechi il cunosc deja: in situatia in care anuntam un grupaj si transport organizat cu microbuzul, va rugam sa-l luati cel mai serios in calcul pentru deplasarea pana la locatie, asta bineinteles daca sunteti din Bucuresti sau va puteti conecta. Tariful de 50 lei dus si intors la Bucuresti nu acopera costurile pe care agentia le are cu microbuzul si soferul, dar pentru ca avem nevoie de transferuri acolo, am luat o parte de costuri pe noi, oferindu-va astfel un tarif mai mic decat cel normal.

Nu propuneti grupaje in aceste situatii, incercati sa va organizati astfel incat sa calatoriti cu microbuzul. Ne bazam pe intelegerea voastra pentru inscriere si participarea la acest transport. Altfel nu am putea recupera ceea ce am luat in calcul ca transport a celor din Bucuresti... :-[ :-\

Bon Voyage:
NU MAI SUNT LOCURI DISPONIBILE.

Miss Lia:
Ah! Pacat :'(  !!! o zi am intarziat, si din nou am ratat ! Asa ca, daca renunta cineva, eu sunt aici.... Astept un raspuns de la voi.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă